Εκτύπωση

Επικοινωνία

Μαθιόπουλος Κωνσταντίνος
Λεωφ. Ηρακλείου 417 & Γρ. Αυξεντίου 1
Ηράκλειο Αττικής
14121
2102836139
6945954319
irakliokungfu.gr

Πληροφορίες

Περιγραφή

Η ιστορία του Συλλόγου μας, είναι δεμένη με την αξία, το ήθος, το όραμα και τις προσπάθειες του Δασκάλου μας, του από όλους μας σεβαστού και αγαπημένου Σι Φου Κώστα Μαθιόπουλου.
Αξίζει λοιπόν να κάνουμε μία πολύ σύντομή ιστορική αναδρομή σε όλη αυτή την προσπάθεια, που κοντεύει να κλείσει δύο δεκαετίες.
Ο πρώτος Σύλλογος στον οποίο δίδαξε, τις ηθικές αρχές και την τέχνη του Σαολίν Κουνγκ Φου, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996 στη Μεταμόρφωση Αττικής, με την επωνυμία «Αθλητικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης», με μόλις δέκα αθλητές.
Την ίδια χρονιά, ο Δάσκαλός μας πήγε στην Κίνα, όπου επισκέφθηκε τον ιστορικό Ναό Σαολίν, προκειμένου να εμβαθύνει στον ηθικό κώδικα, στην τέχνη και στα μυστικά των εξαίρετων μαχητών μοναχών του Ναού. Εκεί εντάχθηκε στη Σχολή ενός εκ των μεγαλυτέρων Δασκάλων της Τέχνης, του Λίου Αν Μιν.
Διδασκόμενα στυλ:
- Shaolin Kung Fu
- Sanda (Sanshou)
- Modern Wushu
- Mei Hua Quan
- Qi Gong
- Qin Na
Α.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝΑ.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝΑ.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝΑ.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝΑ.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝΑ.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝΑ.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝΑ.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝΑ.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ