Εκτύπωση

Επικοινωνία

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΕΣΣΑΔΟΣ

Ειρήνης 18
Άγιος Δημήτριος
Αττικής
173 43
2109349393
6945033557
dojangm@gmail.com
https://dojangtangsoodo.gr/
https://www.facebook.com/dojangmartialartsinstitute/

Πληροφορίες

Περιγραφή

Από το 1997 οι σχολές Dojang βρίσκονται στην κορυφή στο χώρο των πολεμικών τεχνών. Η σχολή Dojang Αγ. Δημητρίου είναι η έδρα της Hellas Tang Soo Do Association ενώ η συνεργασία μας με την World Tang Soo Do Association, δίνει την δυνατότητα στους μαθητές μας να είναι ενεργά μέλη σε μία παγκόσμια ομοσπονδία των μαχητικών τεχνών. Οι σχολές Dojang ακολουθούν πιστά το διδακτικό πρόγραμμα ανάπτυξης των μαθητών της παγκόσμιας ομοσπονδίας, παρέχοντας τους έγκυρα διπλώματα πιστοποίησης του βαθμού τους από την WTSDA.

Αναλυτικά, το κάθε μέλος της σχολής απολαμβάνει τα εξής προνόμια:

Αναγνωρισμένα διπλώματα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Tang Soo Do - World Tang Soo Do Assoc.
Την επίσημη διδακτέα ύλη της κορεάτικης Πολεμικής τέχνης Tang Soo Do (WTSDA)
Ιστορία - Φιλοσοφία και άλλα εκπαιδευτικά υλικά
Δυνατότητα συμμετοχής σε επίσημους Διασυλλογικούς - Πανελλήνιους - Πανευρωπαϊκούς - Παγκόσμιους αγώνες.
Εξειδικευμένα σεμινάρια από Έλληνες και ξένους δασκάλους.
Ενημέρωση όλων των μελών, με νέα και φωτογραφίες σε ειδική έκδοση newsletter, στο ένθετο των Μαύρων Ζωνών και στο internet, στην επίσημη σελίδα μας στο face book: dojang martial arts institute.
Τα εξειδικευμένα τμήματα των σχολών, καλύπτουν τις ανάγκες όλων των ηλικιών, όπως είναι το τμήμα των Junior (4 έως 6 χρονών), το παιδικό και των ενηλίκων. Η διδασκαλία καλύπτει όλο το φάσμα των επιπέδων, από αρχάριους έως και επιπέδου εκπαιδευτή, πιστοποιημένου από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Οι σχολές παρέχουν επίσης και προγράμματα Ki Gong. Αναπνευστικές ασκήσεις σε συνδυασμό με ήπιες κινήσεις για ευεξία και πνευματική υγεία και Pilates.

Στην σχολή Dojang Αγ. Δημητρίου, παραδίδονται και μαθήματα Ba Gua και Tai Chi κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Ο Δάσκαλος

Ο Δάσκαλος Μεσσάδος Μανώλης, έχει αφιερώσει τη ζωή του στις πολεμικές τέχνες από το 1988. Το Tang Soo Do, το γνώρισε από τον δάσκαλο Κωνσταντίνο Κυπριώτη (1954 – 1995), όπου και του μετέδωσε τις αρχές της παραδοσιακής μαχητικής τέχνης. Ο grandmaster Jae Chul Shin (1936 – 2012) τον είχε επαινέσει επανειλημμένα για την τεχνική του κατάρτιση και την διδακτική του ικανότητα, απονέμοντάς του το επίπεδο του Master και τον τίτλο του International Instructor. Έχει ξεχωρίσει σε όλες τις τέχνες που έχει μελετήσει όπως είναι το Tae Kwon Do, το Tai Chi Chuan, το Shotokan κ.α.

Ο Tetsuo Otake sensei (7ο dan στο Καράτε) τον έχει αποκαλέσει ταλέντο αναγνωρίζοντας την άρτια τεχνική του κατάρτιση, αλλά και το πνευματικό του επίπεδο.

Σαν αθλητής ο δάσκαλος Μεσσάδος, είχε έξι πρώτες θέσεις σε ισάριθμες συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη με αποκορύφωμα την ανάδειξή του σαν τον καλύτερο αθλητή του Tang Soo Do στην Ελλάδα ανεξαρτήτως ομοσπονδίας, σε ηλικία 17 χρονών.
Ο δάσκαλος έχει αφιερώσει την ζωή του στην σωστή διάδοση των μαχητικών τεχνών και από το 1997 διδάσκει ανελλιπώς βοηθώντας πολλούς ανθρώπους όλων των ηλικιών, να αναπτυχθούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Το διδακτικό του πρόγραμμα για τα παιδιά το έχουν υιοθετήσει πέντε αναγνωρισμένα ιδιωτικά σχολεία και το χρησιμοποιούν
Dojang Martial Arts InstituteDojang Martial Arts InstituteDojang Martial Arts InstituteDojang Martial Arts InstituteDojang Martial Arts InstituteDojang Martial Arts InstituteDojang Martial Arts InstituteDojang Martial Arts InstituteDojang Martial Arts InstituteDojang Martial Arts Institute