Εκτύπωση

Επικοινωνία

ΜΑΚΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 7
ΥΜΗΤΤΟΣ
ΑΤΤΙΚΗΣ
17237

6907231268
vangelismakris456@gmail.com
https://www.facebook.com/taiho.jutsubyrongr

Πληροφορίες

Περιγραφή

AIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECE

Η Τέχνη των Σαμουράι που χρονολογείται από το 1.200,
είναι ο Εθνικός Θησαυρός της Ιαπωνίας.Tο Daito Ryu είναι η Τέχνη του Toshimi Matsuda. Διάδοχος του Maeda Takeshi Shihan που συνεχίζει να μεταδίδει την Ζωτικότητα του Daito Ryu Aikijujutsu, ένοπλης και άοπλης μορφής, Είναι ο Michio Jet Takase Shihan, ο Διευθυντής, Συνεχιστής - ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ της Αρχαίας αυτής Τέχνης, που είναι Χειρόγραφα Γραμμένη σε Κυλίνδρους (scrools) και παραδίδεται από Γενιά σε Γενιά μαθαίνοντας την Θεωρία του Jujutsu και τις βασικές Αρχές του Aiki.
O Takase Michio γεννήθηκε στην Νομαρχία Kashiki το 1964. Εισήλθε στο Renshinkan Daito Ryu από τον Takeshi Maeda Shihan. Έγινε Επίκουρος Καθηγητής το 1997 και δραστηριοποιήθηκε στις περιοχές Gunman, Kashiki και Saitama. Έκτοτε ως Μοναδικός Διάδοχος της Τέχνης δίδαξε όχι μόνο στην Ιαπωνία, αλλά σε πολλές χώρες Παγκοσμίως. Δημιούργησε ένα Δίκτυο Πιστοποιημένων Σχολών συνδεδεμένα αυστηρά με την Ομοσπονδία του Renshinkan Daito Ryu Aikijujutsu στην Ιαπωνία όπου διδάσκεται η Τέχνη.
Έτσι γνώρισε τον Ευάγγελο Μακρή όπου ο δεύτερος μετά από συνεχή σκληρή προπόνηση, μεγάλη επιθυμία και αγάπη για την Τέχνη του Renshinkan Daito Ryu Aikijujutsu, τιμήθηκε χειρόραφα από τον ίδιο τον Michio Takase Shihan ως εκπρόσωπος και εκπαιδευτής της Τέχνης στην Ελλάδα.
Δραστηριοποιείται στο Dojo του που εδρεύει στον Βύρωνα, Αττικής και είναι ο μοναδικός στο είδος στην Ελλάδα με την Άδεια του Δασκάλου του, Michio Jet Takase Shihan..
AIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECEAIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECEAIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECEAIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECEAIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECEAIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECEAIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECEAIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECEAIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECEAIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECEAIKIJUJUTSU RENSHINKAN DAITO RYU GREECE