Εκτύπωση

Επικοινωνία

ΣΚΑΠΗ ΕΙΡΗΝΗ 4th dan (Yon dan)

Λέσβου 18 και Νάξου 5 Α
Κυψέλη
Αττικής
11256

6938738069
eiriniskapi@gmail.com
http://athensskapidojo.gr/
https://www.facebook.com/Ireneskapi
Irène Skapi https://instagram.com/ireneskapi?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Πληροφορίες

Περιγραφή

Α.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJO

Ο Αθλητικός Σύλλογος SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJO βρίσκεται στην οδό Λέσβου 18 και Νάξου 5 Α στην περιοχή της Κυψέλης. Στον Σύλλογο διδάσκονται SHINKYOKUSHINKAI και ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ.

Sensei Σκαπή Ειρήνη - 4th dan (Yon dan)Ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες στην ηλικία των 13 ετών με έναν από τους σημαντικούς δασκάλους τον Soshu Shigeru Oyama στο Oyama karate.

Το 1988 πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου πήρε την πρώτη θέση ανάμεσα σε πολύ έμπειρους και καταξιωμένοuς αθλητές .Στην συνέχεια πήρε μέρος σε διάφορα πρωταθλήματα ελληνικά και του εξωτερικού όπου είχε εξαιρετικές διακρίσεις .

Έκανε μια διακοπή να μεγαλώσει 2 υπέροχες κόρες και επανήλθε με δικό της γυμναστήριο όπου συνεργάστηκε με καταξιωμένος δασκάλους στην Ελλάδα σε διάφορα στυλ Kyokushin, IFK, Kyokushin-kan, και τώρα ανήκει στην μεγάλη οικογένεια του Shinkyokushin.

Το 2014 έχοντας ήδη το 3ο dan στο Kyokushin-kan έδωσε εξετάσεις και στην παγκόσμια οργάνωση Shinkyokushin για την πιστοποίηση του ίδιου dan.

Το 2018 έδωσε εξετάσεις στο Βρότσλαβ της Πολωνίας για διεθνής κριτής

Τον Νοέμβριο του 2020 έδωσε εξετάσεις στο Τόκιο για την απόκτηση του 4 dan, όπου η εμπειρία ήταν μοναδική αλλά και ο βαθμός δυσκολίας τεράστιος όπου έπρεπε να αγωνιστεί με αθλητές τεράστιας εμπειρίας και με πολλούς αγώνες στο ενεργητικό τους από όλο τον κόσμο. Για την sensei Ειρήνη Σκαπή
ήταν μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό της, όπου η ηλικία και οι καταστάσεις στην Ελλάδα δεν ήταν σύμμαχός της..

Παρόλα αυτά κατάφερε και απόκτησε το 4 dan όπου με πείσμα και τόλμη αντεπεξήλθε στο δύσκολο αυτό έργο

Σήμερα είναι κάτοχος του 4 dan, εθνική και διεθνής κριτής διατηρεί γυμναστήριο - Dojo στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας - Κυψέλη όπου υπάρχει καθημερινά μεγάλη προσέλευση μικρών και μεγάλων αθλητών.
Α.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJOΑ.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJOΑ.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJOΑ.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJOΑ.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJOΑ.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJOΑ.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJOΑ.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJOΑ.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJOΑ.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJOΑ.Σ. SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJO