Εκτύπωση

Επικοινωνία

Γεώργιος Σκόνδρας

Αλφειού και Ειρήνης 1
Τρίπολη
Αρκαδίας
22131

6944848988
shoshinkantripoli@gmail.com
https://www.facebook.com/shoshinkan.dojo.tripoli

Πληροφορίες

Περιγραφή

Ο σύλλογος «ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΑΡΡΙΧΙΩΝ», και διακριτικό τίτλο «Skoshinkan dojo» ιδρύθηκε το 2014. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο ακολουθείται και ο τρόπος προπόνησης τελεί υπό την καθοδήγηση του Adam Adamski Sensei 6 Dan Aikikai.

Το dojo είναι ιδρυτικό μέλος της ομοσπονδίας «Hellenic Kobukai Aikido» η οποία ιδρύθηκε και διαχειρίζεται από τον Adam Adamski Sensei. Τον Μάιο του 2015 αναγνωρίστηκε από το παγκόσμιο αρχηγείο του Aikido στην Ιαπωνία, το ίδρυμα Aikikai, κατόπιν σύστασης του Kazuo Igarashi shihan, 8 Dan, (Aikido Igarashi Dojo).Ο Sensei Γεώργιος Σκόνδρας γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1969. Το 1988 ξεκινά την ενασχόλησή του με το Aikido me εκπαιδευτή τον Γιώργο Κολιόπουλο sensei. Παρακολουθεί σεμινάρια με τους Minoru Kanetsuka Shihan, Fumio Toyoda Shihan, Kazuo Igarashi shihan, William Smith και άλλους. Το καλοκαίρι του 1992 δίνει εξετάσεις και γίνεται κάτοχος του 1ου Dan με σύσταση του Fumio Toyoda Shihan. Το 2013 συνεχίζει προπονήσεις στο Aikido υπό την επίβλεψη του Adam Adamski sensei. Το 2014 δημιουργεί το Shoshinkan dojo στην Τρίπολη και διδάσκει σε αυτό. Ταυτόχρονα αρχίζει την ενασχόληση του με το Shotokan Karate Do. Παρακολουθεί σεμινάρια με τους Toshio Yamada Shihan, Nobuaki Kanazawa Kancho, Manabu Murakami Shuseki Shihan, Masaru Miura Hanshi και άλλους. Το 2015 γίνεται κάτοχος του 2ου Dan με σύσταση του Kazuo Igarashi shihan. Το 2016 αναβαθμίζει το Shoshinkan dojo σε αυτόνομο αθλητικό σωματείο και ξεκινά προπονήσεις σε δικό του ανεξάρτητο χώρο. Το 2018 γίνεται κάτοχος του 3ου Dan με σύσταση του Adam Adamski sensei. Τo 2019 αποκτά το 1ο Dan στο Shotokan Karate με σύσταση του Keyvan Ghazi Shihan 8th Dan. Την ίδια χρονιά γίνεται κάτοχος του 1ου Dan στο JuJitsu kai διπλώματος προπονητή Γ' κατηγορίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) με αριθμό μητρώου Π256. Έκτοτε και μέχρι σήμερα διδάσκει Aikido και Shotokan Karate στην Τρίπολη.
ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ "ΑΡΡΙΧΙΩΝ"