Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U15 Grappling που διεξήχθη στο Λουτράκι. Κατά την δεύτερη ημέρα των αγώνων οι αθλητές έδειξαν τις σπουδαίες αρετές τους και το θέαμα ήταν πολύ μεγάλο Η Ελλάδα κατέκτησε τέσσερα ακόμα μετάλλια στην κατηγορία Gi, εκ των οποίων ένα ασημένιο και τρία χάλκινα.
Με τη συμμετοχή δέκα Ελλήνων πρωταθλητών θα παρουσιαστεί η ελληνική αποστολή στην Βαρσοβία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Grappling ανδρών και γυναικών και τα αντίστοιχα για ηλικίες κάτω των 20 και κάτω των 17 ετών.
Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2020 07:43

Συστάθηκε η επιτροπή grappling

Συστάθηκε η επιτροπή grappling – Πάλη υποταγής, της ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή του στην Ελλάδα. Το αγώνισμα είναι αναγνωρισμένο από την ΓΓΑ και στόχος είναι με την σύσταση της επιτροπής να αναδείξει και να προσελκύσει νέους αθλητές. Στην Επιτροπή συμμετέχει κι ο Ερμής Δημητρόπουλος. Ο Παγκόσμιος…
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διήμερο σεμινάριο ΜΜΑ, GRAPPLING και Αυτοάμυνας θα πραγματοποιηθεί από τον Βασίλη Παπαδόπουλο το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στα Χανιά και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Παλαίστρα Χανίων. Οι ώρες του σεμιναρίου είναι για το Σάββατο 22 Οκτωβρίου από 16:00 – 20:00 και για την Κυριακή…
Η Shooto Professional Greece διοργανώνει στις 22 Νοεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Γ.Σ. Παλαίστρα στην Αγία Παρασκευή, Ερασιτεχνικό Τουρνουά Grappling. Μετάλλια για όλους τους νικητές σε κάθε αγώνα. Super μετάλλια για τους 3 πρώτους σε κάθε κατηγορία. Κύπελλο για τους νικητές των 2 superfights "Submission only"! Καλή επιτυχία.
Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 21:35

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ GRAPPLING

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ GRAPPLING ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 452 - Γ.Σ.ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΩΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.