Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΤΡΑΠΟΣ Ν. Κόσμου διοργανώνει στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2022, σεμινάριο TAI NEI CHUAN με τον SIJO MICHEL ELIAS HAWI, για μαθητές και εκπαιδευτές.
Ανακοίνωση του  Α.Σ. FLOW KUNGFU & TRAINING CENTER για το 6ο Πανευρωπαϊκό Κουνγφου και το 18ο Πανευρωπαϊκό Γουσού Ένα μεγάλο Πρωτάθλημα που έλαβε μέρος στην Ελλάδα είναι πια ιστορικό γεγονός για το Ευρωπαϊκό Γουσου ΚουνγκΦου. Στο Λουτράκι 10-16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 6ο Πανευρωπαϊκό Κουνγφου και το 18ο Πανευρωπαϊκό Γουσού.Ο σύλλογός…
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 13:39

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DAO YIN (26-27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022)

«Οδήγησε το qi και τέντωσε το σώμα για να θρέψεις τη ζωή και να καλλιεργήσεις το πνεύμα» Το Daoyin Yangsheng Gong είναι ένα από τα κορυφαία ενεργειακά θεραπευτικά συστήματα. Χωρίς υπερβολή, αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό της Κινέζικης θεραπευτικής.Δεν πρόκειται απλά για μια σειρά ασκήσεων qigong, αλλά συγκροτεί ένα πλήρες και…
"Γάζωσαν" στην κυριολεξία οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αθλητικού Συλλλόγου ΑΤΡΑΠΟΣ Ν. ΚΟΣΜΟΥ. Οι αθλητές του sifu Κώστα Γεωργίου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Γουσού 2022, που έγινε στο Λουτράκι. Δώδεκα δυναμικές συμμετοχές και έξι Πανευρωπαικά μετάλλια. Απολογισμός μεταλλίων: ΓΙΑΝΝΑΡΑ ΣΤΕΛΛΑ 1η ΘΕΣΗ…
Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου, στις 11 Νοεμβρίου 2022, στο Δημαρχείο Λουτρακίου.Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Τάσος Σακελλαρίου, από την Ομοσπονδία παρέστησαν οι εκπρόσωποί της, ο Πρόεδρος κ. Αδόργιαστος Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος κ. Σταμούλης Λάμπρος καθώς και ο Γενικός Γραμματέας κ. Πιερράκος Παναγιώτης. Παρών ήταν…
Επιτυχίες για τους αθλητές του sifu Γεωργίου Κώστα (Α.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ- Ν. Κόσμου) στο 14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών που πραγματοποιήθηκε στις 29 & 30 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 12 αθλητές και αθλήτριες, στα αθλήματα Sanda & Taolu με τις εξής διακρίσεις:10 Χρυσά3 Αργυρά1 Χάλκινο
Διακρίσεις των αθλητών του "Α.Σ. ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ" στο 14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών Ο προπονητής του "Α.Σ. ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ" Λεονταρής Γιάννης δήλωσε στο Dynamicsports.gr:  Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την συμμετοχή τους στο Παλαμήδειο Πρωταθλήμα στο light Sanda με μια πρώτη θέση και δύο δεύτερες θέσεις.
Το 14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 29 & 30 Οκτωβρίου 2022 στο Ναύπλιο. Στους αγώνες συμμετείχαν 650 αθλητές και αθλήτριες από Ελλάδα και εξωτερικό και τους παρακολούθησαν περίπου 2.000 θεατές.
Η μασκότ του 18ου European Wushu Championship & το 6ου European Kung Fu Championship, είναι ένα σύμβολο της Ελληνικής αρχαίας ιστορίας.Το ιερό πουλί της Αθηνάς είναι η κουκουβάγια ή αλλιώς «Γλαύκα»! Η κουκουβάγια συμβολίζει την σοφία, διότι είναι νυχτόβιο πτηνό το οποίο έχει εξαιρετική όραση ακόμα και στο σκοτάδι.
Μια πολύ σημαντική στιγμή στην ιστορία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu. 10 με 16 Νοεμβρίου, στο Loutraki Sport Hall, θα πραγματοποιηθεί το 18ο European Wushu Championship & το 6ο European Kung Fu Championship.Σύσσωμη η οικογένεια του αθλήματος στην Ελλάδα, αναμένει να υποδεχτεί 400 και πλέον αθλητές από 20 χώρες…
Σε μια πολύ ωραία βραδιά στο Ζάππειο, η Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, βράβευσε οργανισμούς, φορείς και πρόσωπα με το βραβείο της "Εξαιρετικής συνεισφοράς", για την συμπλήρωση 50 ετών διπλωματικών σχέσεων.
Parawushu GreeceΠροσπαθήσαμε να δείξουμε στους δασκάλους και τους υποψήφιους εκπαιδευτές πως η συμπεριληπτική προπόνηση δηλ. η προπόνηση αναπήρων και μη αναπήρων προσώπων μαζί είναι πλούτος.Αντί να "εμποδίζει" την πρόοδο των μαθητών η διαφορετικότητα (σωματοδομική και κοινωνική) αντίθετα την γεμίζει με άλλου είδους ουσία και περιεχόμενο.
Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Κινέζικης Πάλης Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο 3ος και τελευταίος κύκλος σεμιναρίων της Ένωσης, για την κατάρτιση εκπαιδευτών στην τέχνη του Shuai Jiao. Μια καινούργια ομάδα εκπαιδευτών που συμμετείχε τα προηγούμενα χρόνια στα σεμινάρια θα έχει αποκτήσει σαφή κατάρτιση ως το τέλος του χρόνου!
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών ξεκίνησε η Β Φάση της σχολής προπονητών για την Ελληνική Ομοσπονδία Wushu Kung Fu.
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΤΡΑΠΟΣ Ν. Κόσμου με προπονητή τον Κώστα Γεωργίου, θα συμμετέχει στο 14ο Παλαμήδειο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο.
Στις 25 Αυγούστου 2022 παρουσιάζεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «The Best Season to Travel in China 2022» η οποία συνδιοργανώνεται από το Πολιτιστικό Κέντρο της Κίνας στην Αθήνα και άλλους 12 φορείς.
Την Παρασκευή 8 Ιουλίου η Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ φου (Wushu Kung Fu) και η Ένωση Γουσού της Επαρχίας Χενάν (Henan Wushu Association) υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας για την ανταλλαγή αθλητικής εμπειρίας και πολιτισμού.
Ο Α.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ πραγματοποίησε τις καθιερωμένες εξετάσεις και τις απονομές ζωνών υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Γ.Κ.Φ. στις 17 & 25 Ιουνίου αντίστοιχα. Εξήντα τέσσερις αθλητές και αθλήτριες από διάφορες ηλικίες και επίπεδα μετά από έναν χρόνο προετοιμασίας προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να περάσουν στην…
Ο Α.Σ. ΣΑΟΛΙΝ ΓΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ (Δάσκαλος:Κώστας Μαθιόπουλος) πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία αθλητικό καλοκαιρινό Camp από τις 20 έως 24 Ιουνίου στο Σήμαντρον Hotel στο Αίγιο.
Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ολοκληρώθηκε επιτυχώς το 4o Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σαολίν Κουνγκ Φου, την Κυριακή 12 Ιουλίου, 2022 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο "Δημήτρης Δημητρίου" της πόλης των Σπάτων. Η αθλητική συνάντηση, η οποία γίνεται για Τέταρτο χρόνο στην Ελλάδα, διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu - Kung…
Σελίδα 1 από 26