Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα φιλικά SPARRING που πραγματοποιήθηκαν στον Αλμυρό στον Α.Σ. DOJO ΜΑΧΗΤΕΣ του Λεωνίδα Αντώνη. Με 17 αθλητές έδωσε το παρόν ο A.S. Fighters Academy - Poutsiakas Team δείχνοντας ότι όλοι οι αθλητές είναι σε πολύ καλή κατάσταση κερδίζοντας μια ακόμη αγωνιστική εμπειρία.
Με μεγάλη αποστολή το ελληνικό Shinkyokushinkai karate θα εκπροσωπηθεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών και -U21 την 4η & 5η Νοεμβρίου στην Σόφια της Βουλγαρίας, που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Οργάνωση του Shinkyokushinkai/Kyokushinkai ΕΚΟ, μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai WKO.Η ελληνική αποστολή, της οποίας θα ηγηθεί ο Αρχηγός…
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα φιλικά SPARRING που πραγματοποιήθηκαν στον Αλμυρό στον Α.Σ. DOJO ΜΑΧΗΤΕΣ του Λεωνίδα Αντώνη, με τους αθλητές του Α.Σ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ Λάρισας με προπονητή τον Πλιάτσικα Γιώργο, να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και πολύ καλές επιδόσεις.
Ο Αθλητικός Σύλλογος SHINKYOKUSHINKAI GREECE – ATHENS SKAPI DOJO με προπονήτρια την Σκαπή Ειρήνη, θα συμμετέχει με 25 αθλητές και αθλήτριες, στο Sparring Day που διοργανώνει στις 23 Οκτωβρίου ο Α.Σ.Braves team στην Νέα Σμύρνη με σκοπό την εμπειρία αγώνων, των νέων αθλητών.
Σε αγώνες απόκτησης εμπειρίας θα βρεθούν 50 και πλέον αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Πάνθηρες Μεταμόρφωσης (προπονητής: Μπίλας Νίκος), χαμηλής αγωνιστικής εμπειρίας, ώστε να είναι έτοιμοι μελλοντικά για τα επίσημα πρωταθλήματα τού body contact & kick boxing. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 23 Οκτωβρίου στην Νέα Σμύρνη, με διοργανωτή τον Α.Σ.…
Το πρόγραμμα μαθημάτων στο Kyokushin Kan Ilion Dojo (εκπαιδευτής: Αλέξανδρος Γερολυμάτος) ξεκινά από 5 Σεπτεμβρίου. Τα τμήματα και οι ώρες προπονήσεων είναι οι εξής: Kyokushin παιδικό από 5 ετών.Δευτέρα 17.30Τετάρτη 17.00Παρασκευή 17.30
Ανακοίνωση του Braves Robos Team - Α.Σ. ΓΕΝΝΑΙΟΙ Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στους 3 ανανεωμένους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους μας , την νέα σεζόν με πολύ όρεξη για νέες εμπειρίες και νέους στόχους.Ξεκινάμε 5 Σεπτεμβρίου με εγγραφές - προπονήσεις Εφήβων Ενηλικων
Η Δέσποινα Γερολυμάτου μετά από μία καταπληκτική προσπάθεια, αναδείχτηκε 2η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων της Kyokushin World Union στην Βάρνα της Βουλγαρίας.
Αναρτήθηκε η κλήρωση της κατηγορίας kumite -50 κιλά Γυναικών του 7ου Παγκόσμιου Πρωτάθληματος Shinkyokushinkai Καράτε όλων των κατηγοριών,όπου η ελληνίδα πρωταθλήτρια Τσακίρη Ραφαέλα μετά την κατάκτηση της 3ης ευρωπαϊκής θέσης, κλήθηκε να συμμετάσχει σύμφωνα με την απόφαση της τεχνικής επιτροπής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τριήμερο Summer Camp της IKOKS Hellas με προσκεκλημένο τον Shihan Milea Neculai από την Ρουμανία όπου παρέδωσε προσωπικά με εντολή του Kancho Sonoda τον τίτλο του Country Representative (Εκπροσώπου Χώρας) της Ελλάδος στον Sensei Γεώργιο Ρόμπο.
Ο sensei Ρόμπος Γεώργιος (Braves Robos Team - Αθλητικός Σύλλογος Γενναίοι) δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα για τις επιτυχείς εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 4-5 Ιουνίου 2022:Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες για την σεζόν προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στις 4-5 Ιουνίου της IKOKS. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην sensei Λιβιτσάνου Σοφία όπου…
Δελτίο τύπου  Το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου επέστρεψε η Εθνική Ομάδα του Καράτε με τον χάλκινο βαλκανιονίκη Γκοντόπουλο Μιχαήλ του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αργίας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» από το 26ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Αγώνων Καράτε Παίδων-Κορασίδων,Ανδρών-Γυναικών και Βετεράνων 2022.
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 09:10

1st IKOKS SUMMER CAMP HELLAS

Ανακοίνωση της IKOKS HELLASΜε χαρά σας ανακοινώνουμε ότι έφτασε η ώρα για το πρώτο Summer camp IKOKS. (International Karatedo Organization Kyokushinkaikan Sonoda)όπου θα διεξαχθεί στο Άστρος Κυνουρίας 17-19 Ιουνίου με καλεσμένους τον Shihan Milea Neculai εκπρόσωπο της IKOKS στην Ρουμανία. (IKOKS Romania representative) και την αθλήτρια του Axente Mirela!
Ο Αθλητικός Σύλλογος "Γενναίοι" (Braves Robos Team) την Κυριακή 22 Μαίου 2022 συμμετείχε με 10 αθλητές στο Open Kick Boxing Championship κερδίζοντας εμπειρίες και μετάλλια.Αναλυτικά τα ονόματα των αθλητών και οι θέσεις που κατέκτησαν:
Ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου Γενναίοι - Braves Robos Team Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα πλέον ότι ο Sensei Γεώργιος Ρόμπος είναι εκπρόσωπος για την Ελλάδα (Country Representative) της οργάνωσης IKOKS (International Karatedo Organization Kyokushinkaikan Sonoda)
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις του Αθλητικού Συλλόγου ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΝΑΜΗΣ (Γιώργος Πλιάτσικας) με την παρουσία του αρχηγού εκπροσώπου Πλιάτσικα Απόστολου, όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες, εξετάστηκαν στην ύλη του Kyokushindo.
Στις 14 & 15 Μαίου 2022 θα διεξαθεί Αγωνιστικό Σεμινάριο  Kyokushin Καράτε με τον Shihan Tsutomu Wakiuchi ( 7Dan ) στον Βόλο. Διοργανωτής του σεμιναρίου είναι ο κ. Γιάννης Στεφάνου (IKO KYOKUSHINKAI GREECE).
Η ΕΦΕΟΖΖ διοργανώνει στις 8 Μαίου ημέρα Κυριακή το Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος Budokai 2022. Οι αγώνες θα γίνουν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αγίου Αθανασίου, στην Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 διοργανώνεται στην πόλη της Καλαμπάκας το Διασυλλογικό Τουρνουά «METEORA CHALLENGE FIGHTERS» Kata – Kumite, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (Π.Ο.Κ.).
Για το Ταρνάου της Πολωνίας αναχωρεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai karate, όπου θα διεξαχθεί το Σάββατο 2η Απριλίου το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών. Την χώρα μας θα εκπροσωπήσει η πρωταθλήτρια Ραφαέλα- Ευαγγελία Τσακίρη στην κατηγορία κουμιτε γυναικών - 50 κιλά.
Σελίδα 1 από 8