Αναρτήθηκε η κλήρωση της κατηγορίας kumite -50 κιλά Γυναικών του 7ου Παγκόσμιου Πρωτάθληματος Shinkyokushinkai Καράτε όλων των κατηγοριών,όπου η ελληνίδα πρωταθλήτρια Τσακίρη Ραφαέλα μετά την κατάκτηση της 3ης ευρωπαϊκής θέσης, κλήθηκε να συμμετάσχει σύμφωνα με την απόφαση της τεχνικής επιτροπής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο τριήμερο Summer Camp της IKOKS Hellas με προσκεκλημένο τον Shihan Milea Neculai από την Ρουμανία όπου παρέδωσε προσωπικά με εντολή του Kancho Sonoda τον τίτλο του Country Representative (Εκπροσώπου Χώρας) της Ελλάδος στον Sensei Γεώργιο Ρόμπο.
Ο sensei Ρόμπος Γεώργιος (Braves Robos Team - Αθλητικός Σύλλογος Γενναίοι) δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα για τις επιτυχείς εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 4-5 Ιουνίου 2022:Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες για την σεζόν προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στις 4-5 Ιουνίου της IKOKS. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην sensei Λιβιτσάνου Σοφία όπου…
Δελτίο τύπου  Το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου επέστρεψε η Εθνική Ομάδα του Καράτε με τον χάλκινο βαλκανιονίκη Γκοντόπουλο Μιχαήλ του Συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αργίας «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» από το 26ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Αγώνων Καράτε Παίδων-Κορασίδων,Ανδρών-Γυναικών και Βετεράνων 2022.
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 09:10

1st IKOKS SUMMER CAMP HELLAS

Ανακοίνωση της IKOKS HELLASΜε χαρά σας ανακοινώνουμε ότι έφτασε η ώρα για το πρώτο Summer camp IKOKS. (International Karatedo Organization Kyokushinkaikan Sonoda)όπου θα διεξαχθεί στο Άστρος Κυνουρίας 17-19 Ιουνίου με καλεσμένους τον Shihan Milea Neculai εκπρόσωπο της IKOKS στην Ρουμανία. (IKOKS Romania representative) και την αθλήτρια του Axente Mirela!
Ο Αθλητικός Σύλλογος "Γενναίοι" (Braves Robos Team) την Κυριακή 22 Μαίου 2022 συμμετείχε με 10 αθλητές στο Open Kick Boxing Championship κερδίζοντας εμπειρίες και μετάλλια.Αναλυτικά τα ονόματα των αθλητών και οι θέσεις που κατέκτησαν:
Ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου Γενναίοι - Braves Robos Team Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα πλέον ότι ο Sensei Γεώργιος Ρόμπος είναι εκπρόσωπος για την Ελλάδα (Country Representative) της οργάνωσης IKOKS (International Karatedo Organization Kyokushinkaikan Sonoda)
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις του Αθλητικού Συλλόγου ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΝΑΜΗΣ (Γιώργος Πλιάτσικας) με την παρουσία του αρχηγού εκπροσώπου Πλιάτσικα Απόστολου, όπου οι αθλητές και οι αθλήτριες, εξετάστηκαν στην ύλη του Kyokushindo.
Στις 14 & 15 Μαίου 2022 θα διεξαθεί Αγωνιστικό Σεμινάριο  Kyokushin Καράτε με τον Shihan Tsutomu Wakiuchi ( 7Dan ) στον Βόλο. Διοργανωτής του σεμιναρίου είναι ο κ. Γιάννης Στεφάνου (IKO KYOKUSHINKAI GREECE).
Η ΕΦΕΟΖΖ διοργανώνει στις 8 Μαίου ημέρα Κυριακή το Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος Budokai 2022. Οι αγώνες θα γίνουν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αγίου Αθανασίου, στην Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 διοργανώνεται στην πόλη της Καλαμπάκας το Διασυλλογικό Τουρνουά «METEORA CHALLENGE FIGHTERS» Kata – Kumite, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (Π.Ο.Κ.).
Για το Ταρνάου της Πολωνίας αναχωρεί την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai karate, όπου θα διεξαχθεί το Σάββατο 2η Απριλίου το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών. Την χώρα μας θα εκπροσωπήσει η πρωταθλήτρια Ραφαέλα- Ευαγγελία Τσακίρη στην κατηγορία κουμιτε γυναικών - 50 κιλά.
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 07:53

10ο WINTER CAMP της WKB Hellas

Χρονιά-σταθμός είναι η φετινή για το WINTER CAMP της WKB Hellas, που θα πραγματοποιηθεί από 18 - 20 Φεβρουαρίου, στο Περτούλι Τρικάλων. Φέτος η μεγάλη αθλητική χειμωνιάτικη διοργάνωση της WKB Hellas συμπληρώνει 10 χρόνια.
Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 05:42

Εξετάσεις ζωνών στον Α.Σ. Braves Robos Team

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τις σχολές Braves Robos Team της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν με βάση τα υγειονομικά μέτρα με βάση τους κανονισμούς της κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματίας Αθλητισμού.
Braves Robos Team Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τις σχολές της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρο στις 17 Ιουλίου 2020. Αξίζουν Συγχαρητήρια σε ολούς τους αθλητές μεγάλους και μικρούς για την προσπάθεια που κατέβαλαν παρά την αποχή απο τις προπονήσεις λογο της πανδημίας. Οι εξετάσεις…
Ανακοίνωση του Α.Σ. Braves Robos Team: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμη μια χρόνια η κοπή πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Braves Robos Team.  Ευχαριστούμε πολύ τόσο τους γονείς όσο και τους αθλητές για την αδιάκοπη στήριξη του.
Σελίδα 1 από 8