Ο Αθλητικός Σύλλογος "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ" συμμετείχε στο 28ο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος. Οι αθλητές του Δασκάλου Γιώργου Ζαιμάκη κατόρθωσαν να ανέβουν 4 φορές στο βάθρο, στο αγώνισμα Αγών Ημιεπαφής. Ο Α.Σ. "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ" συμμετείχε για πρώτη φορά με 5 αθλητές, σε επίσημο πρωτάθλημα Παγκρατίου. Συνολικά 4 μετάλλια, τα ονόματα των διακριθέντων αθλητών:
Το πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος Βορείου Ελλάδος 2024 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" στην Αλεξανδρούπολη. Το πρωτάθλημα γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος και την συνεργασία της ¨Ελληνικής Πολεμικής Αγωγής Παγκράτιο Αλεξανδρούπολης" και "Παγκράτιο Τραιανούπολης".
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος θα διεξαχθεί στις 19-21 Απριλίου 2024, στο κλειστό γήπεδο Νίκης 2ου Λυκείου, Αγία Βαρβάρα.
Ολοκληρώθηξε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος των πρακτικών μαθημάτων της σχολής προπονητών Β κατηγορίας Παγκρατίου Αθλήματος. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος:
Στις 18 και 19 Μαρτίου έγινε με μεγάλη επιτυχία η 1 η Διημερίδα Παγκρατίου Αθλήματος για το 2023 στις Ολυμπιακές Αθλητικές Εγκαταστάσεις Άνω Λιοσίων. Δάσκαλοι και μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους διδάσκοντας συγκεκριμένα εξειδικευμένα πράγματα ο καθένας, χωρίς να κυριαρχήσει το (ΕΓΩ) που συνήθως φρενάρει την άνοδο των πάντων.Οι…
Στις 18 και 19 Μαρτίου έγινε με μεγάλη επιτυχία η 1η Διημερίδα (Πανελλήνιο Σεμινάριο Παγκρατίου Αθλήματος) για φέτος στις Ολυμπιακές Αθλητικές Εγκαταστάσεις Άνω Λιοσίων. Δάσκαλοι και μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους χωρίς να κυριαρχήσει το (ΕΓΩ) που συνήθως φρενάρει την άνοδο των πάντων. Δίδαξαν διάφοροι δάσκαλοι συγκεκριμένα εξειδικευμένα πράγματα…
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 08:05

9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος διοργανώνει το 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ. Θα πραγματοποιηθεί απο 17 - 19 Φεβρουαρίου 2023 στο "Κλειστό Γυμναστήριο ΝΙΚΗΣ"  2ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας. Οι αθλητές θα αγωνισθούν στα εξής αγωνίσματα: ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ - ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ - ΑΓΩΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ - ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ - ΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ - ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΩΝ.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Αναγνωρισμένος Προπονητής Παγκρατίου Αθλήματος από την Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού, και Προπονητής του "Αθλητικού Συλλόγου Φιλοσοφικών Πολεμικών Τεχνών Αιτωλοακαρνανίας" Καψάλης Απόστολος, μετά από απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων εδώ και αρκετά χρόνια, να γίνονται παρουσιάσεις του Παγκρατίου στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας…
Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος διοργανώνει το 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου 2022. Οι αγώνες θα γίνουν στις 14 & 15 Μαίου στο Λουτράκι.Κατηγορίες και αγωνίσματα:
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στο Ηράκλειο Κρήτης, με συμμετοχή 450 αθλητών από 15 συλλόγους. Ο Δάσκαλος Γεώργιος Ζαιμάκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα για τους αγώνες: Ευχαριστώ τους συναδέλφους που στήριξαν και συμμετείχαν στο πρωτάθλημα (Κανακαράκη, Δημητρόπουλο Γ., Ζαϊμάκη Α., Πρεντούλη, Βουλγαρίδη, Δημητρόπουλο Δ., Συνολάκη…
Πανελλήνια Ημερίδα - Σεμινάριο Προπονητών - Ελλανοδικων & Αθλητών 18 ετών και άνω, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, στο Sport's Club στο Λουτράκι στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2019.
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 07:48

Ε.Ο.Π.Α. - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2019

Το DYNAMICSPORTS.GR παρουσιάζει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π.Α. για το 2019 . ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ. 19 - 20 ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ - ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ26 - 27 ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ - ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2 - 3 ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ (ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ) ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ9 - 10 ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ - ΕΛΛΑΝΟΔΙΚΩΝ…
Οι αθλητές οι οποίοι κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις (και 2η τρίτη) στην κατηγορία τους και στα αγωνίσματα: «ΑΓΩΝ ΗΜΙΕΠΑΦΗΣ», «ΠΑΛΑΙΣΜΑΤΑ», «ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ», «ΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ» και «ΚΑΤΩ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ» θα παραβρεθούν το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, όπου θα διεξαχθεί η 2η Πανελλήνια Προπόνηση ενόψει…
Στις 20 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις του Α.Σ. ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ "Η ΛΕΓΕΩΝΑ" στο Παγκράτιο άθλημα.Οι αθλητές πραγματικά εντυπωσίασαν όλους τόσο με τις άψογες τεχνικές τους όσο και με το ήθος και αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν.Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή του Α.Σ. ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ "Η ΛΕΓΕΩΝΑ" Νικόλαο Γιαννάκη και στους μικρούς αθλητές.
Σύμφωνα με το Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, στις 6,7,8 Οκτωβρίου 2017 θα διεξαχθεί το 5ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Λουτράκι, (SPORT CAPM LOUTRAKI). Κατηγορίες:
Για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του Α.Σ. Αυτοάμυνας η "Λεγεώνα" στο 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου αθλήματος. Ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Γιαννάκης δήλωσε στο περιοδικό μας:
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 16:05

Εξετάσεις ζωνών στον Α. Σ. "Η ΛΕΓΕΩΝΑ"

Στις 11 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν με εξαιρετική επιτυχία στον Αθλητικό Σύλλογο "Η ΛΕΓΕΩΝΑ" οι εξετάσεις των αθλητών του Παγκρατίου Αθλήματος. Οι γνώσεις και η εκτέλεση των τεχνικών υπήρξαν άρτιες καθώς οι συμμετέχοντες με την εξαίρετη εμφάνιση τους τίμησαν τον προπονητή τους Νίκο Γιαννάκη.  
Σελίδα 1 από 2