Επαναλαμβάνεται το Σάββατο 13 Απριλίου στις 11.00 - 12.30, το σεμινάριο αυτοάμυνας, στη σχολή αυτοάμυνας Krav Maga Survival Tactics στη Δάφνη, για όσες γυναίκες δεν κατάφεραν να έρθουν αλλά και όσες θα ήθελαν να το επαναλάβουν. Το σεμινάριο είναι δωρεάν αλλά απαιτείται κράτηση θέσης.
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Σεμινάριο Αυτοάμυνας με χρήση καθημερινών αντικειμένων" και οι εξετάσεις της ΙΚΜ KRAV MAGA GREECE (director Ελλάδος: Μηλιάς Γιώργος). Διάρκεια 8 ώρες το Σάββατο για υψηλόβαθμους μαθητές και εκπαιδευτές και 4 ώρες open seminar την Κυριακή με τον master Moises Frutuoso.
Η IKM KRAV MAGA GREECE (Γιώργος Μηλιάς) διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Αυτοάμυνα με χρήση καθημερινών αντικειμένων". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2024 με εισηγητή τον master Moises Frutuoso, στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Λόφος Περιστερίου.
To 2022 διοργανώθηκε η μεγαλύτερη σχολή εκπαιδευτών στην Ελλάδα, με την συμμετοχή πενήντα στελεχών της εκπαιδευτικής ομάδας της KMP International. Η Krav Maga Protection KMP International®, είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος Οργανισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εκπαιδευτική ύλη κραβ μαγκά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ, από τον επικεφαλής εκπαιδευτή κραβ…
Η IKM KRAV MAGA GREECE (Γιώργος Μηλιάς) διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 9 Ιουλίου σεμινάριο αυτοάμυνας με θέμα την αποφυγή επιθέσεων σε κλειστούς χώρους και σε αυτοκίνητο. Το σεμινάριο  πραγματοποιήθηκε στο πάρκινγκ του Athens Metro Mall με εισηγητή τον master Moises Frutuoso.  Ακολουθεί η ανακοίνωση της IKM KRAV MAGA GREECE
Η IKM KRAV MAGA GREECE (Γιώργος Μηλιάς) διοργανώνει την Κυριακή 9 Ιουλίου σεμινάριο αυτοάμυνας με θέμα την αποφυγή επιθέσεων σε κλειστούς χώρους και σε αυτοκίνητο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο πάρκινγκ του Athens Metro Mall με εισηγητή τον master Moises Frutuoso. 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης Κραβ Μαγκά, προχωρημένου επιπέδου "Advanced level 1" στην έδρα του Οργανισμού της ΚΜΡ international. Οι εξετάσεις έγιναν υπό την επίβλεψη του Ιδρυτή κ. Οικονόμου, του αρχιεκπαιδευτή κ. Γιαννώρο και τους εκπαιδευτές κ. Εφραιμίδης, Ουζούνογλου, Στεφανίδης, Παρασίδης, Ροδόπουλος και Χατζημιχαηλίδης
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις πιστοποίησης βασικών επιπέδων level 1-2-3-4 μαχητικού Krav Maga στην έδρα του Αθλητικού Συλλόγου ΔΙΑΣ - Budo Academy A.Parasidis Krav Maga. 
Η IKM GREECE (Γιώργος Μηλιάς) διοργανώνει σεμινάριο αυτοάμυνας σε λεωφορείο με τον Δάσκαλο Moises Frutuoso την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Αμαξοστάσιο (Πέτρου Ράλλη 22 - Α.Ι. Ρέντης).
Ο Δάσκαλος Γιώργος Μηλιάς, εκπρόσωπος της INTERNATIONAL KRAV MAGA GREECE (IKMG) διοργανώνει σεμινάριο αυτοάμυνας την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 με τον Expert MOISES FRUTUOSO. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Λέοντες, με θέμα "3rd PARTY DEFENCE" ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 08:15

Προπονήσεις Krav Maga στη Νέα Σμύρνη (ΙΚΜ Greece)

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις Krav Maga της IKM GREECE στη Νέα Σμύρνη, με την Δασκάλα Σοφία Λιβιτσάνου. Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή 21.00 - 22.15. Για περισσότερες πληροφορίες στην IKM GREECE .  
Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 08:13

International Krav Maga Greece (Μηλιάς Γεώργιος)

Η ΙΚΜ (International Krav Maga Greece) ξεκίνησε διαδικτυακά μαθήματα KRAV MAGA. Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα της IKM. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο της IKM, Μηλιά Γεώργιο (director και instructor)..
Δελτίο τύπου Ενα αρκετά παραγωγικό σαββατοκυριακο ήταν στις 16-17/ 02 /2019 για την ΙΚΜ Krav Maga. Αρκετή προπόνηση, νέοι άνθρωποι και ανταλλαγή γνώσεων !!!Ο εκπαιδευτής Δασκαλάκης Μανώλης απο το Ηράκλειο της Κρήτης είναι πια στο δυναμικό της ομοσπονδίας μας, ανοίγοντας το δρόμο και σε αυτό το νησί."Χαίρομαι που όλο και…
  Με επιτυχία διεξήχθη το διήμερο σεμινάριο της ΙΚΜ Κραβ Μαγκά Ελλάδος υπό τον director Γιώργο Μηλιά στις 15-16/12/2018. Το Σάββατο 15/12/2018 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο γύρω από την διδακτική για τους εκπαιδευτές της ομοσπονδίας καθώς και εξετάσεις όλως των graduate μαθητών – εκπαιδευτών.
IKM GREECE - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ !!!ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 03/10/2018 ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΛΗΜΝΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 2 ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ.ΜΕΓΑΛΟΣ , ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ !!! ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ , ΠΡΟΣΙΤO ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!! ΤΟ…
  Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια και οι εξετάσεις της ομοσπονδίας International Krav Maga Ελλάδος στις 23-24/06/2018. Αναλυτικότερα, το Σάββατο 23/06/2018 ο αρχηγός της Ομοσπονδίας Gabi Noah από το Ισραήλ δίδαξε εκπαιδευτές και υψηλόβαθμους μαθητές διάφορες τεχνικές με χρήση, μαχαιριού, ροπάλου και όπλου σε ένα 8ωρο σεμινάριο.
Σελίδα 1 από 3