Το περιοδικό Dynamicsports.gr δημοσιεύει την συνέντευξη που πήρε από τον πρωταθλητή Sanda, Μαντζώρο Δημήτρη. Ο Δημήτρης είναι αθλητής του Α.Σ. FILIS GYM. 1) Πότε ξεκίνησες μαχητικά αθλήματα και για ποιο λόγο; Μαχητικά αθλήματα ξεκίνησα στην ηλικία των δέκα ετών και ο λόγος είναι διότι από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με τον…
Το περιοδικό Dynamicsports.gr δημοσιεύει την συνέντευξη που πήρε από την πρωταθλήτρια Sanda ΣΥΡΑΚΟΥΛΑ ΑΝΝΑ του FILIS GYM 1. Πότε ξεκίνησες μαχητικά αθλήματα και για ποιο λόγο; Ξεκίνησα το 2016 στην ηλικία των 6 ετών. Ο κύριος λόγος που ξεκίνησα αυτό το μαχητικό άθλημα ήταν ο πατέρας μου. Πριν ξεκινήσω αυτό…
Σε φιλικό Sparring Day στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίου που πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου με διοργανωτή τον Α.Σ. MARTIAL ARTS TEAM G.VLACHOPOULOS, συμμετείχε το FILIS GYM. Είκοσι τρεις (23) αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών του Δασκάλου Νίκου Φίλη, δοκιμάστηκαν σε Sanda Boxing & Kick Boxing, σε μία πολύ καλή διοργάνωση,…
Σημαντικές διακρίσεις του "FILIS GYM" στο 24ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Wushu Kung Fu 2024. Ο σύλλογος συμμετείχε με 7 αθλητές και κατέκτησαν: 5 χρυσά,1αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο λόγω τραυματισμού.Οι αθλητές του Δασκάλου Νίκου Φίλη αγωνίσθηκαν στο SANDA BOXING.
Ο Αθλητικός Σύλλογος "MARTIAL ARTS TEAM G.VLACHOPOULOS" διοργανώνει Διασυλλογικό SPARRING DAY (Kick Light & Light Sanda) στις 28 Απριλίου 2024. Οι φιλικοί αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στον Άγιο Αδριανό Ναυπλίου.  
Δυναμικό Sanda Boxing - Sparring Day πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τους Δασκάλους Κώστα Γεωργίου (Α.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ Νέου Κόσμου) και Νίκο Φίλη (FILIS GYM) την Κυριακή 14 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του FILIS GYM.
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 09:54

Το "SANDA BOXING" στις 14 Απριλίου

Ο Αθλητικός Σύλλογος MARTIAL ARTS TEAM G.VLACHOPOULOS και TEAM JIM PAPAVASILIOU διοργανώνουν Sparring Day (Kick Light & Light Sanda) την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στον Άγιο Ανδριανό στο Ναύπλιο.
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΤΡΑΠΟΣ WUSHU KUNG FU (προπονητής: Κώστας Γεωργίου) θα συμμετέχει με 12 αθλητές στο Sparring day που διοργανώνουν οι Δάσκαλοι Παπαβασιλείου και Βλαχόπουλος, στις 3 Μαρτίου στο Ναύπιλο.
Δελτίο τύπου Η διοργάνωση Young Dragons 3, έλαβε τέλος από υπέρμετρη επιτυχία. Οι διοργανωτές ΦΙΛΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι τόσο ευχαριστημένοι από τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έχουν λάβει που ξεκίνησαν ήδη να ετοιμάζουν για τέλος Μαρτίου το young dragons 4.
Tο FILIS GYM βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του DYNAMO ACADEMY του Σταμάτη Μορούλη.Την Κυριακή 11/2/2024 πραγματοποιήθηκαν open sparing & trials με αρκετές σχολές. Οι αθλητές όλων των ηλικιών δοκιμάστηκαν σε διάφορα στιλ. SANDA BOXING, MMA, WRESTLING, BOXING, KICK BOXING, GRAPPLING.
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 15:22

Αφίσες αγώνων YOUNG DRAGONS SANDA BOXING 3

Σας παρουσιάζουμε τα ζευγάρια αθλητών/τριών που θα αγωνισθούν στο "YOUNG DRAGONS SANDA BOXING 3" που θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου 2024. Διοργανωτές των αγώνων είναι το "FILIS GYM" και ο "Α.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ WUSHU KUNG FU" υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu Kung Fu. Ακολουθούν όλες οι αφίσες των αθλητών/τριών:
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 15:01

YOUNG DRAGONS SANDA BOXING 3

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε κοινή προπόνηση μεταξύ τριών γυμναστηρίων (FILIS GYM - Α.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ WUSHU - PAPAIOSIF TEAM) στην Δραπετσώνα - Πειραιά στο γυμναστήριο του Αλέκου Παπαιωσηφ. Σκοπός της κοινής προπόνησης ήταν ανταλλαγή γνώσεων,αλλά και ενόψει των αγώνων YOUNG DRAGONS.
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 07:49

Το "YOUNG DRAGONS SANDA BOXING 3" στις 18 Φεβρουαρίου

Ο Νίκος Φίλης "FILIIS GYM" και ο Κώστας Γεωργίου "Α.Σ. ΑΤΡΑΠΟΣ WUSHU KUNGFU" διοργανώνουν το "YOUNG DRAFONS SANDA BOXING 3" στις 18 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για αγώνες PRO SANDA BOXING JUNIORS για ηλικίες 7-17 ετών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου.
Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 05:42

Το "YOUNG DRAGONS-SANDA BOXING 4" στις 3 Δεκεμβρίου

Οι επόμενες διοργανώσεις "Young Dragons – Sanda Boxing" θεσμός πλέον στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων θα πραγματοποιηθούν στις 21 Οκτωβρίου και στις 3 Δεκεμβρίου 2023. Σκοπός των αγώνων είναι οι αθλητές να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία καθώς και η ανεύρεση νέων ταλέντων. Οι αγώνες αφορούς ηλικίες 8 - 16 ετών και είναι…
Δυναμική εμφάνιση των αθλητών του "FILIS GYM" στο 23ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SANDA BOXING 2023. Οι μικροί αθλητές του Δασκάλου Νίκου Φίλη κατέκτησαν 7 χρυσά μετάλλια (7 συμμετοχές)  στις κατηγορίες που αγωνίσθηκαν (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ στο SANDA BOXING).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας τίμησε και δημιούργησε μια φοβερή ατμόσφαιρα. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και δασκάλους (κυρίως αυτούς που ήρθαν από επαρχία) - προπονητές όπως επίσης και τους αθλητές που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και…
Δελτίο τύπου Με νίκη έκλεισε ο πρώτος αγώνας για τον μικρό μας αθλητή Πιέτρι Ερι στην διοργάνωση Young Dragons Sanda. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος ο σύλλογος Tragakis SANDA Fight Club με νέο προπονητή τον επαγγελματία αθλητή και πρωταθλητή Αντρέα Σαντικάι που έχει αναλάβει τις προπονήσεις Σάντα του…
Σελίδα 1 από 6