Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 06:26

SYSTEMA BEAR

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

MOSXONASSYSTEMA

Τι είναι το Systema Bear;

Είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας όπως υπάρχουν πολλά συστήματα, ωστόσο το κάθε ένα έχει δημιουργηθεί απο τις γνώσεις του εκάστοτε ιδρυτή πάνω στις πολεμικές τέχνες και την εμπειρία του στη χρήση αυτών εφαρμογή σε επιχειρησιακές - στρατιωτικές εφαρμογές.

Σε όλα τα Σ.Α υπάρχουν διάφοροι τομείς για Στρατό - Αστυνομία τέλος Πολίτες και παιδιά. Δεδομένο είναι ότι ανάλογα την ομάδα την οποία έχουμε στο τατάμι διαφέρουν και οι τεχνικές.

Το Systema Bear αν και είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας, που έρχεται από καθαρά επιχειρησιακό ύφος έχει προσαρμοστεί για την αυτοάμυνα του πολίτη ,
Μέσω των ρεαλιστικών επιθέσεων και αντιδράσεων έχει σκοπό μέσω της προπόνησης να δημιουργήσει μια ασφαλή και γρήγορη μιχανική αντίδραση με σκοπό την αποφυγή ή την πρόληψη και όχι την καταστολή μίας κατάστασης με επιτυχία και προπάντων με ασφαλεια του εκπαιδευόμενου.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της εκπαίδευσης του Systema Bear :
• Κινησιολογία :
• Θεωρεία και ανάλυση επιθέσεων :
• Βασικές γνώσεις χρήσης μαχαιριού και ραβδιού:
• Τεχνικές (robota) και Drills
• Αερόβια και δυναμική γυμναστική αλλα και ισομετρικές ασκήσεις:

Η μόνη προϋπόθεση για να ξεκινήσει κάποιος το Systema Bear, πέραν του να είναι υγιής απαιτείται και μια σχετική σοβαρότητα για να κατανοήσει το Systema Bear πως είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας και όχι αυτοδικία.
Αν και μιλάμε για δυο διαφορετικές έννοιες παρ όλα αυτά πολλές φορές μπορεί να υπάρχει σύγχυση και να βρεθούμε σε άσχημη θέση.

Αντώνης Μοσχονάς
Systema bear Instructor level 1

SYSTEMA1 Small

SYSTEMA2 Small

SYSTEMA3 Small

SYSTEMA4 Small

MOSXONASLOGO Small

 

Διαβάστηκε 233 φορές