Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 06:53

Σεμινάριο Daito-Ryu AIki-jujutsu (και) εφαρμοσμένης αυτοάμυνας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

aikido16116Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ιαπωνικών Πολεμικών Τεχνών συνεχίζοντας την εφαρμογή του ευρύτερου σχεδιασμού για την λειτουργία πολλαπλών εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε διάφορες πόλεις με σκοπό την προετοιμασία για πιστοποίηση στο Daito-Ryu Aiki-jujutsu, διοργανώνει στον ΠΕΙΡΑΙΑ το 1ο για το νέο έτος εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΣΦΠ (γήπεδο Καραϊσκάκη) στις 23-24 Ιανουαρίου 2016.

Τα αντικείμενα θα περιλαμβάνουν Daito-Ryu Aiki-jujutsu καθώς επίσης και εφαρμοσμένης αυτοάμυνας.

Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν:

(1) Εκπαιδευτές και αθλητές από άλλα μαχητικά αθλήματα/πολεμικές τέχνες που επιθυμούν διαπίστευση στοDaito-Ryu Aiki-jujutsu.

(2) Μέλη του Συνδέσμου που βρίσκονται στη διαδικασία εξέτασης (όλων των βαθμίδων)

(3) Άνδρες και γυναίκες (δίχως πρότερη εμπειρία στις πολεμικές τέχνες/μαχητικά αθλήματα) οι οποίοι επιθυμούν συγκεκριμένες γνώσεις στην εφαρμοσμένη αυτοάμυνα (Μέθοδοι Ελέγχου Ασφάλειας & Προστασίας- ΜΕΑΠ)

(4) Έφηβοι (άνω των 12 ετών) με σκοπό την διδασκαλία στα εισαγωγικά αντικείμενα αυτοάμυνας/αυτοπροστασίας

Τις εκπαιδεύσεις θα συντονίζει ο Τεχνικός Διευθυντής του Συνδέσμου κ. Καρυπίδης Κων/νος.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (και/ή) στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στο τηλέφωνο 697-3637117.

(εκ του Συνδέσμου)

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Απόστολος

Γεν. Γραμματέας ΔΣ

Διαβάστηκε 1554 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διοργάνωση 10ου Ετήσιου Τακτικού Enbu Tai-Kai