Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010 22:36

Έλληνας Κατέριψε Ρεκόρ Guinness

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Κώστας Καρυπίδης δεν κατάφερε απλά να καταρρίψει, αλλά να συνθλίψει το Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness!!!

karipidis

O Τεχνικός Επικεφαλής Aiki-Jujutsu Ελλάδος και εκπαιδευτής της κεντρικής Σχολής της Αλεξανδρούπολης είναι πλέον ο Νέος Παγκόσμιος Ρέκορμαν στην κατηγορία των περισσότερων ρίψεων αντιπάλων σε ένα (1) λεπτό.

Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Άγγλος Mr Pascal με 29 ρίψεις, ενώ ο Κώστας Καρυπίδης κατάφερε να πραγματοποιήσει 51 ρίψεις!!!

Είναι ένα παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να το πλησιάσει!

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης όπου έλαβε χώρα και επίδειξη μπροστά στην ειδική κριτή που απέστειλε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Guinness.

Ένα τεράστιο μπράβο στον κύριο Καρυπίδη και ένα μεγάλο ευχαριστώ που διαφήμισε με αυτόν τον τρόπο την Αλεξανδρούπολη σε όλο τον κόσμο!

aikijutsu 1


Παλαιότερο Νέο 25/06/2010 17:56:23

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρίσκονται το βράδυ του Σαββάτου αντιπροσωπεία του παγκοσμίου οργανισμού Guinness μετά από πρόσκληση ενός Έλληνα που το όνομά του θέλει να γραφτεί στο βιβλίο Guinness.

O Κωνσταντίνος Καρυπίδης, Τεχνικός Επικεφαλής Aiki-Jujutsu Ελλάδος και εκπαιδευτής της κεντρικής σχολής Αλεξανδρούπολης είναι αυτός που με την βοήθεια 3 μαθητών του θα προσπαθήσει να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ των περισσότερων (εναέριων ολοκληρωμένων) ρίψεων / ανατροπών πολεμικών τεχνών.
Σήμερα το ρεκόρ το κατέχει ο Βρετανός Pascal Joe με 29 ανατροπές σε ένα λεπτό.

Η κεντρική επίδειξη που διοργανώνει ο σύνδεσμος θα λάβει χώρα το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης.

Η προσπάθεια της κατάρριψης του ρεκόρ Γκίνες θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ειδικής αυτής εκδήλωσης ενώπιον επισήμων, καλεσμένων και πλήθος κόσμου.

Πηγή: Χρόνος Κομοτηνής

Διαβάστηκε 1734 φορές