Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 14:47

Συναντήσεις αντιπροσωπείας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με Σταύρο Καλαφάτη και Βούλα Πατουλίδου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

20210607 120852Στην Θεσσαλονίκη, με αφορμή και τις προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου το τριήμερο 9-11 Ιουλίου, βρέθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Ιωάννα Καρυοφύλλη, συνοδευόμενη από το μέλος του ΔΣ και έφορο εθνικών ομάδων, Κωνσταντίνο Σιάχο.

Καρυοφύλλη και Σιάχος, συνοδευόμενοι από τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Στέφανο Φασιά (Β` αντιπρόεδρος) και Θωμαή Θεοδωρίδου (Έφορος Αθλημάτων IBSA), είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρο Καλαφάτη, την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού-νεολαίας-εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιο Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη αλλά και τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, την πρόεδρο Καλυψώ Γούλα και την διευθύντρια σταδίου Χριστίνα Κυριακίδου.Το «παρών» στις συναντήσεις έδωσε και ο πρόεδρος του ΑΣ Αμεα Αετοί Θεσσαλονίκης, Πάρης Αλβανός.

Στις συναντήσεις τόσο με τους κ. Καλαφάτη και Μπαρμπουνάκη όσο και με την κα Πατουλίδου, συζητήθηκε το πλαίσιο στήριξης του αθλητισμού των ΑμεΑ στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και συνεργασίας, με απώτερο στόχο τη διεξαγωγή στην Θεσσαλονίκη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων του στίβου (Γκραν Πρι κ.ο.κ.), αλλά και των υπόλοιπων αθλημάτων που «καλλιεργεί» η πολυομοσπονδία.

Όλες οι πλευρές έδειξαν διάθεση και δεσμεύτηκαν ότι θα σταθούν στο πλευρό της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ενόψει της διεξαγωγής του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου, το οποίο και εφέτος, στηρίζει ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ΟΠΑΠ Α.Ε.

Επίσης, οι διοικητικοί παράγοντες της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, καθώς και με τους ομοσπονδιακές προπονητές με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Συζητήθηκαν θέματα που τα απασχολούν την καθημερινότητα των σωματείων, με στόχο την περαιτέρω εύρυθμη λειτουργία τους, αλλά και τις εθνικές ομάδες ενόψει των διοργανώσεων που υπάρχουν μέσα στη χρονιά και ενόψει του νέου Παραολυμπιακού κύκλου που ανοίγει σύντομα ενόψει Παρισιού.

 

Διαβάστηκε 227 φορές