Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 17:53

Επίδειξη της "ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ" στην κοπή της πίτας του "Α.Π.Σ. ΑΡΗ ΙΛΙΟΥ"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΑΡΚΟΥΔελτίο τύπου

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας Περιστερίου παραβρέθηκε, ύστερα από πρόσκληση του Νικολάκη Μάρκου και Βαρέλη Άρη, επικεφαλής του Α.Π.Σ. Άρη Ιλίου, στην κοπή της πίτας του συλλόγου τους με τον επικεφαλή Ελλάδος του συστήματος Koei-Kan Karate do, Απατζή Θεόδωρο (μαύρη ζώνη 6ο Dan) και την προπονήτρια του συλλόγου Θεοδωρίδου Αγγελική (3ο Dan).


Οι αθλητές της Ακαδημίας παρουσίασαν τεχνικές αυτοάμυνας και Kobudo, καθώς και προχωρημένες τεχνικές αυτοάμυνας οι μεγαλύτεροι. Για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό καθώς καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που παρακολουθούσε.

Ακολούθησε βράβευση των αθλητών από τους δασκάλους του Α.Π.Σ. Άρη Ιλίου για την σπουδαία προσπάθεια τους, καθώς και του επικεφαλή του συστήματος Απατζή Θεόδωρο και την προπονήτρια Θεοδωρίδου Αγγελική.
Ευχαριστούμε πολύ τον Νικολάκη Μάρκου και Βαρέλη Άρη για την πρόσκληση και την αγκαλιά που μας ανοίγουν κάθε φορά και ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική Χρονιά.

Διαβάστηκε 474 φορές