Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 07:45

Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου - Αποφυγή Θυματοποίησης Εγκλημάτων Βίας - Μελέτη Περιπτώσεων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΑΠΟΦΥΓΗ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣΔελτίο τύπου

Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή στην πλατφόρμα που ξεπέρασε τις 200 αιτήσεις πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Αυγούστου 2020 σεμινάριο e-learning, Αυτοάμυνας Αυτοπροστασίας με θέμα "ΑΠΟΦΥΓΗ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ - ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ - ΜΕΡΟΣ Α’. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασίας Περιστερίου, του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών και της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας.


Εισηγητής ήταν ο κ. Απατζής Θεόδωρος, αρχηγός Ελλάδος του συστήματος Koei-kan Karate (μαύρη ζώνη 6ο Dan), Εκπαιδευτής ΙΔΑΦΚ, Εκπαιδευτής Οπλοτεχνικής - Αυτοάμυνας -Αυτοπροστασίας - Σκοποβολής της Ελληνικής Αστυνομίας, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΑΜΕΑ.
Οι Εκπαιδευτικές Δράσεις πραγματοποιούνται με την συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και την απόφαση έγκρισης του με αριθμό πρωτ. Φ.2.1/ΕΧ/10593/Δ7 του 52/19-12-2019 και τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Επειδή το ζητήσατε, πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η συνέχεια του σεναρίου "ΑΠΟΦΥΓΗ ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ - ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ – ΜΕΡΟΣ Β'. Μην το χάσετε!

 

Διαβάστηκε 422 φορές