Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 16:40

J.K.F. GOJU KAI KARATE ATHENS: Χρυσό μετάλλιο η Σοφία Λιβιτσάνου στο Διεθνές τουρνουά της Κωνσταντινούπολης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

livitsanou parousiasi 2Με Χρυσό μετάλλιο, Διακρίσεις και Εμπειρίες επέστρεψε από το Διεθνές τουρνουά της Κωνσταντινούπολης που πραγματοποιήθηκε 25-29 Νοεμβρίου, η σχολή καράτε «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» με προπονητή τον Δημήτρη Τσακατάνη.

Η σχολή έλαβε μέρος στο συγκεκριμένο Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε από την Τουρκική ομοσπονδία καράτε η οποία αποτελεί την Δεύτερη καλύτερη ομάδα στον Κόσμο. Στο τουρνουά συμμετείχαν 1025 αθλητές από 16 κράτη.

Το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε η επί χρόνια πανελληνιονίκης στα Κατά Γυναικών Σοφία Λιβιτσάνου, η οποία στο ίδιο στάδιο είχε κερδίσει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Διάκριση για την Πένυ Κουλουρίδου που κατάφερε να μπει στην οκτάδα στην κατηγορία Κάτα Νεανίδων καθώς και για τους αθλητές Δαμιανό Ιακωβίδη, Σπύρο Ιακωβίδη και Βασίλη Τσέβη που μπήκαν στους 16 στην κατηγορία Κάτα Παίδων.

Η σχολή ήρθε 10η στην γενική κατάταξη και οι αθλητές της άφησαν τις καλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον ενώ προετοιμάζονται μαζί με τον προπονητή τους για τους επόμενους αγώνες.

J.K.F. GOJU KAI KARATE ATHENS

Ο Σύλλογος των πρωταθλητών

Διαβάστηκε 1398 φορές