Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016 08:21

Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας: Νέες επιτυχίες και Διάκριση με 3η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων - Νεανίδων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tsaka81016tsaka810161Η Αθλήτρια του Συλλόγου «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» Πένυ Κουλουρίδου, με Προπονητή τον Δημήτρη Τσακατάνη, κατάφερε για άλλη μια φορά να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να είναι μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Κάτα Νεανίδων» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1-2/10/2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ.

Η προσπάθεια της Αθλήτριας ήταν εξαιρετική αφού ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό της και μαζί με το Ιατρικό Team του Συλλόγου και τον Προπονητή της έδωσε τον καλύτερο της εαυτό με το ανάλογο αποτέλεσμα.

Στο ίδιο πρωτάθλημα πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Βασίλης Τσέβης που έφτασε στα ρεπασάζ

Παράλληλα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε και Πανελλήνιο Κύπελλο 12 -13 ετών με την συμμετοχή των Σπύρου και Δαμιανού Ιακωβίδη.

Ο Σπύρος κατάφερε να πάρει 2η θέση στα «Κάτα» και 3η θέση στο «Κούμιτε», ενώ ο Δαμιανός δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, αφήνοντας όμως τις καλύτερες εντυπώσεις για το επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Με ανακοίνωση, το Δ.Σ και ο Προπονητής του Συλλόγου συνεχάρησαν την προσπάθεια των Παιδιών καθώς και τις Οικογένειές τους που βρίσκονται δίπλα τους και πάντα στηρίζουν τις προσπάθειές τους.

Οι Αθλητές μαζί με τον Προπονητή τους προετοιμάζονται για τους επόμενους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος Οκτωβρίου.

Διαβάστηκε 1011 φορές