Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 12:56

Εμπειρίες και διακρίσεις για την Ελληνική οργάνωση JKF GojuKai Καράτε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tsaka311161Η Ελληνική οργάνωση JKF GojuKai-Seiwakai Europe, πάντα στις επάλξεις για την ανάδειξη και εξέλιξη του αθλήματος σε τοπικό και εθνικό επίπεδο συμμετείχε σε Διεθνές τεχνικό σεμινάριο Goju Ryu Kata & Kumite υπό την αιγίδα της Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Καράτε Goju kai προσκεκλημένη της International SEIWAKAI EUROPE από τις 21 έως και τις 23 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Το σεμινάριο πραγματοποίησαν οι κορυφαίοι εκπαιδευτές Goju Ryu οι Seiichi Fujiwara 8th dan, Satoru Takahashi 8th dan οι οποίοι αποτελούν μέλη και εκπαιδευτές της Japan Karate Federation GojuKai ο Leo Lipinski 8th dan, Paul

 

tsaka31116 copyColeman 7th dan, Rastislav Mraz 7th dan.

Οι Seiichi Fujiwara και ο Satoru Takahashi αποτελούν μέλη και εκπαιδευτές της Japan Karate Federation GojuKai

Συμμετέχοντες, ήταν Δάσκαλοι – εκπαιδευτές και Αθλητές από 17 χώρες οι οποίοι αναγνώρισαν και διέκριναν το υψηλό επίπεδο τεχνικής της Ελλάδας και δήλωσαν πρόθυμοι να διοργανώσουμε στη χώρα μας επόμενο σεμινάριο.

Μέλη της Ελληνικής οργάνωσης GojuKai και μέλη της J.K.F. GojuKai και Seiwakai Europe, με Αρχηγό τον Δημήτρη Τσακατάνη αποδέχθηκαν την πρόσκληση, βρέθηκαν και ενημερώθηκαν για τις νέες τεχνικές του Καράτε καθώς και την πορεία του ως Ολυμπιακό Άθλημα.

Μαζί στην αποστολή ήταν ο Κλεάνθης Μητσιούλης με την Πένυ Κουλουρίδου οι οποίοι πρόσθεσαν επιπλέον τεχνική κατάρτιση στις γνώσεις τους και έβαλαν τον πήχη ακόμα υψηλότερα για το μέλλον.

Μεγάλη στιγμή η απονομή από τους Ιάπωνες Seiichi Fujiwara 8th dan και Satoru Takahashi 8th dan του 3ου Dan JKF - Seiwakai στον Κλεάνθη Μιτσιούλη και του 1ου Dan JKF- Seiwakai στην Πένυ Κουλουρίδου.

tsaka311162tsaka311164Με το πέρας του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες άρχισαν να παίρνουν το δρόμο της επιστροφής αποκομίζοντας γνώσεις, νέες φιλίες, εμπειρίες και μοναδικές εντυπώσεις ανανεώνοντας το ραντεβού τους.

Ελληνική Οργάνωση

JKF GOJU-KAI - SEIWAKAI

Γκότζου Καϊ Καράτε Αθήνας

Μέλος: Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Καρατε J.K.F.

SEIWAKAI EUROPE

www.gojuryu.gr

Διαβάστηκε 1131 φορές