Σάββατο, 08 Απριλίου 2017 13:24

Aναβάθμιση ζωνών (KYU) και απονομή DAN από τον Αθλητικό Σύλλογο «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

tsakatanislogoΔελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Απριλίου στο νέο Dojo, η αναβάθμιση ζωνών (ΚΥU) και η απονομή DAN από τον Aθλητικό Σύλλογο Καράτε «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» με Προπονητή τον Δημήτρη Τσακατάνη. Οι νεαροί αθλητές κατέπληξαν τους γονείς και φίλους που καταχειροκροτούσαν ασταμάτητα για τις επιδόσεις τους στις εξετάσεις τους για προαγωγή ζώνης. Οι εξεταζόμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο και με το τέλος της διαδικασίας οι επιτυχόντες πήραν διπλώματα και ζώνες ανάλογα με την ύλη που γνώριζαν.

Μετά το πέρας των εξετάσεων σε ειδική τελετή πραγματοποιήθηκε η απονομή του 3ου Dan JKF - Seiwakai στον Κλεάνθη Μιτσιούλη και του 1ου Dan JKF- Seiwakai στην Πένυ Κουλουρίδου και τον Βασίλη Τσέβη.

Ο Προπονητής Δημήτρης Τσακατάνης- Eξεταστής της Oργάνωσης JKF GOJUKAI-SEIWAKAI GREECE μετά το τέλος της εκδήλωσης δήλωσε: Η γνώση, το ήθος και η πειθαρχία, μέσα κι έξω από το dojo, είναι βασικά στοιχεία όλων των αθλητών μας, προπονούμαστε συστηματικά και οι επιτυχίες του συλλόγου μας το αποδεικνύουν. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που προάχθηκαν στην ανώτερη ζώνη(KYU) και καλή συνέχεια στους αθλητές μου με την υψηλή τεχνική τους και τη μαχητικότητα. Ευχαριστώ θερμά τους γονείς που αναγνωρίζουν την ποιότητα της δουλειάς μας, και είναι κοντά στον Σύλλογο μας καθώς και τον πρόεδρο του συλλόγου Κλεάνθη Μιτσιούλη για την πολύτιμη βοήθεια του. Συνεχίζουμε δυναμικά.

Διαβάστηκε 1027 φορές