Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 06:34

Στην Ελλάδα ανατέθηκε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου 2022

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

EFEOZ LOGOΑνακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου Ε.Φ.Ε.ΟΖ-Ζ σχετικά με την ανάθεση στην Ελλάδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου 2022

Μια ακόμη μεγάλη διεθνής διοργάνωση ανατέθηκε στην Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου Ε.Φ.Ε.ΟΖ-Ζ.
Τον Μάρτιο του 2022 θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου για τις ηλικιακές κατηγορίες -16 -18 -21 ετών.
Την πρόταση για την διεξαγωγή του διεθνούς πρωταθλήματος στο υπερσύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο "Δύο Αοράκια" παρουσίασαν σήμερα 16/10/21 στην Γενική Συνέλευση της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας JJEU η Πρόεδρος κα Μαρία Χαριτοπούλου και ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανέστης Πουλικίδης, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ε.Φ.Ε.ΟΖ-Ζ.


Αμέσως μετά το τέλος της παρουσίασης, η οποία κρίθηκε πλήρης  σε θέματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις ξενοδοχειακές υποδομές, τις μεταφορές των εθνικών αποστολών, την στήριξη των τοπικών φορέων και της κοινωνίας, καθώς και το γενικό ολοκληρωμένο πλάνο της διοργάνωσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάθεση της διοργάνωσης στην Ελλάδα.
Τρία χρόνια μετά την απολύτως επιτυχημένη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019, η Ελλάδα, η Κρήτη και το Ηράκλειο πρόκειται να βρεθούν και πάλι στο επίκεντρο του διεθνούς Ζίου Ζίτσου.
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι δύο χρόνια μετά την έξαρση της πανδημίας, το Ζίου Ζίτσου εμφανίζεται πανέτοιμο σε όλα τα επίπεδα.
Το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έρχεται στις αρχές Νοεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι JJIF World Championship 2021
-με τη συμμετοχή 102 Ελλήνων αθλητών-τριων, 1.383 συνολικών συμμετοχών από 61 κράτη-
και θα ακολουθήσει λίγους μήνες μετά το Πανευρωπαϊκό στην Ελλάδα.

Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 16/10/2021

Διαβάστηκε 514 φορές