Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 13:02

Ο Ζαιμάκης Μάριος αθλητής του Α.Σ. ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ju Jitsu 2021

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

zaimakis301021Ο Ζαιμάκης Μάριος αθλητής του Α.Σ. ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (προπονητής Γεώργιος Ζαιμάκης) θα αγωνισθεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ju Jitsu 2021

Ο προπονητής του Α.Σ. ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ, Γεώργιος Ζαιμάκης έγραψε στην προσωπική του σελίδα:
Το ταξίδι της προετοιμασίας φτάνει στο τέλος. Αναχώρηση 1η Νοεμβρίου με την ελληνική αποστολή για Αμπου Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ju Jitsu 2021. Οι καλύτεροι αθλητές από όλο τον κόσμο θα βρεθούν στο Σταδιο του Zayed Sports City, Jiu Jitsu Arena, για το κορυφαίο αυτό γεγονός. Την πόλη μας, και γενικότερα το νομό Ηρακλείου θα εκπροσωπήσει στην ελληνική αποστολή ο αθλητής μας Ζαϊμάκης Μάριος.

Ο Μάριος θα αγωνιστει και θα καταθέσει την ψυχή του, για τον ίδιο, για την πατρίδα, για τον τόπο του, για τους συναθλητές του, για όλους όσους τον πιστεύουν. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν την προετοιμασία του, τον Δασκάλο Ζεύκη , τον Δάσκαλο Παπαρη , ολους τους συναθλητές του και ιδιαίτερα τον Στέλιο, την Σοφια , τον Σηφάκη Μανο, τον Ζωγραφιστό Γιώργο ,τον Βελουχάκη Γιάννη και όλους τους αθλητές της σχολή μου, τον καθένα ξεχωριστά , τις προπονήτριες Μαρια και Ποπη και τον Δάσκαλο Κανακαράκη που μας φιλοξένησε στο dojo του.
Το ταξίδι λοιπόν φτάνει στο τέλος του, ευχόμαστε να γίνει το καλύτερο δυνατό για τον αθλητή μας και θα θέλαμε πολύ την θετική σας σκέψη.

Καλή επιτυχία από το DYNAMICSPORTS.GR.

Διαβάστηκε 340 φορές