Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 14:47

2 Χάλκινοι Πρωταθλητές από το ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

image3Δελτίο τύπου

Το τριήμερο 1-3/04, πραγματοποιήθηκε το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου U16, U18 & U21, στην πόλη μας με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου. Στους αγώνες συμμετείχαν 750 αθλητές-τριες από 26 χώρες, 130 προπονητές, 50 διεθνείς διαιτητές και μεγάλος αριθμός εθελοντών. Στην εθνική μας αποστολή, συμμετείχαν 5 αθλητές από το ηρακλειώτικο αθλητικό σωματείο Α.Μ.Τ. Αθλόπολις, οι: Ζαϊμάκης Μάριος, Κανδύλας Στέλιος, Ψυλλάκη Σοφία και πρωτοεμφανιζόμενοι σε διεθνείς οργανώσεις Ζαϊμακης Μιχαήλ και Σκαρβελάκη Γεωργία. Οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν πολλούς αθλητές , σε πολύ υψηλού επιπέδου αγώνες.

Ο Ζαϊμάκης Μάριος και Ζαϊμάκης Μιχαήλ κατάφεραν να διακριθούν στις κατηγορίες τους , να ανέβουν στο τρίτο σκαλί του βάθρου και να σηκώσουν ξανά την ελληνική σημαία ψηλά. Ο Κανδύλας Στέλιος σε μία επίσης πολύ δύσκολη κατηγορία, έχασε στον ημιτελικό και τα κορίτσια του Αθλόπολις, αγωνίστηκαν σε πολύ δύσκολες κατηγορίες και παρά την καλή τους παρουσία , δεν κατάφεραν να διακριθούν .

Ο προπονητής του Αθλόπολις , Ζαϊμάκης Γεώργιος δήλωσε, ότι η εκπλήρωση ενός τόσο μεγάλου στόχου, μόνο αίσθημα συγκίνησης , χαράς και ικανοποίησης μπορεί να προσδώσει. Συνέχιση της προσπάθειας , με προπόνηση και πολύ δουλειά.

Πολλα συγχαρητήρια απο το Dynamicsports.gr

image11

image2

image0

 

Διαβάστηκε 337 φορές