Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 15:54

Στην ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ οι αθλητές του ΑΘΛΟΤΕΧΝΗ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

kar24123Με 5 αθλητές συμμετείχε ο σύλλογός μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου 2022 -16 -18 -21 +21 ετών που πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α., στις 20-22 Ιανουαρίου 2023. Μετά από σκληρούς αγώνες 3 απο τους αθλητές μας, κατέκτησαν την θέση τους στην Εθνική Ελλάδος. Συγκεκριμένα :
Βασιλειάδη Παναγιώτα-Ιφιγένεια, Εθνική Ελλάδος στο newaza system κσι αναπληρωματική στο fighting.

Εσερμπεκογλου Ευαγγελία Ελένη, Εθνική Ελλάδος στο newaza system και στο fighting.

Μόκα Μαρία-Ζωή, Εθνική Ελλάδος στο newaza system και αναπληρωματική στο fighting system.

 

Ο αθλητής Τζαρτζάνης Δημήτριος διεκδίκησε μια θέση στα μετάλλια και μετά από μια νίκη και μια ήττα έχασε την θέση του στην Εθνική χάνοντας στην λεπτομέρεια στην εκπνοή του αγώνα!
Η αθλήτρια Βάλια Λουφοπούλου με πρώτη συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μετά από πολύ δυνατούς αγώνες με 16 συμμετοχές στην κατηγορία της κατέκτησε την 9η θέση!!!

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαιρουν όλους τους αθλητές για την δυναμικότητά τους, το ήθος τους και τις κατακτήσεις τους! Πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια του συλλόγου Καραουλάνη Φωτεινή που τα τελευταιία χρόνια με τις οδηγίες της οι αθλητές μας βρίσκονται πάντα στην κορυφή!!! 

Ευχαριστούμε και τους γονείς που είναι πάντα δίπλα μας και δίπλα στα παιδιά τους και τα στηρίζουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!!!
Συνεχίζουμε το επόμενο ΣΚ με την δεύτερη φάση του Πανελληνίου στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες!!!

Καλή επιτυχία!!!

kar241231

Διαβάστηκε 140 φορές