Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 10:58

Ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για τη στήριξη του Αθλητισμού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ELOK LOGOΗ Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες για την υλοποίηση της απόφασής του Υφυπουργού Κου Αυγενάκη, για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων όλων των αθλημάτων της χώρας μας και, φυσικά, των δεκάδων συλλόγων-μελών μας. Ευχαριστούμε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και όλη την Κυβέρνηση για την εκπεφρασμένη πολιτική έμπρακτης στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, και τον Υφυπουργό Κο Αυγενάκη, όχι μόνο για την οικονομική ενίσχυση αλλά και για τις στοχευμένες ενέργειες υπέρ των αθλητών, των σωματείων και εν γένει της ερασιτεχνικής αθλητικής κοινότητας, μέσω της νομιμότητας, της διαφάνειας και της ισονομίας.

Η συνεχής στήριξη του Κου Αυγενάκη στις δύσκολες οικονομικό-κοινωνικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας συμβάλει στην επίλυση διαχρονικών προβλημάτων του αθλητισμού, καθώς και σοβαρών οικονομικών θεμάτων των συλλόγων.

Διαπιστώνουμε καθημερινά δια μέσου των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται την προσπάθεια για την άμεση επίλυση των προβλημάτων του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ιδιαίτερα του δημοφιλούς αθλήματος του καράτε.

Διαβάστηκε 270 φορές