Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 11:32

Ο "ΙΚΑΡΟΣ" Νίκος Μέμμος είναι ο πρώτος Έλληνας που ανακοινώνεται μετά από "BOYKA" SCOTT ADKINS & SILVIO SIMAC στο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στις 12 Μαίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η οργανωτική επιτροπή "Boyka Athens Warrior Spirit" στα πλαίσια του επερχόμενου Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στις 12 Μαΐου, ανακοινώνει την πρώτη ελληνική συμμετοχή μετά των Hollywood Stars Scott "Boyka" Adkins & Silvio Simac, αυτή του Νίκου Μέμμου και την επίλεκτης ομάδας του Fu Jow PaiΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η οργανωτική επιτροπή "Boyka Athens Warrior Spirit" στα πλαίσια του επερχόμενου Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στις 12 Μαΐου, ανακοινώνει την πρώτη ελληνική συμμετοχή μετά των Hollywood Stars Scott "Boyka" Adkins & Silvio Simac, αυτή του Νίκου Μέμμου και την επίλεκτης ομάδας του Fu Jow Pai ! Ο Νίκος Μέμμος - αν και δεν χρειάζεται συστάσεις - είναι προπονητής της Εθνικής Ομάδας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing στο PointFighting, πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Kung Fu- Fu Jow Pai και διοργανωτής του μεγαλύτερου πρωταθλήματος Kick Boxing στην Ελλάδα το “Athens Challenge Tournament" ! Στην Ελλάδα έχει κερδίσει 165 πρώτες, 8 δεύτερες και 4 τρίτες θέσεις, ενώ είναι 13 φορές Grand Champion σε εθνικά τουρνουά, παραμένοντας αήττητος από το 1992 έως το 2004, όπου σταμάτησε να αγωνίζεται σε εθνικά πρωταθλήματα !


Ο Νίκος Μέμμος ξεκίνησε τις Πολεμικές Τέχνες τον Ιανουάριο του 1981 και συγκεκριμένα ασχολήθηκε με το Fu Jow Pai, σύστημα του Kung Fu. Το 1983 έκανε τον πρώτο του αγώνα στο Semi Contact και το 1985 έλαβε το 1o degree στη μαύρη ζώνη. Τον Απρίλιο του 2006 πήρε το 5οdegree στο Kung Fu Fu Jow Pai και το Νοέμβριο του 2010 έλαβε το 6ο degree στο Kickboxing από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας WAKO EnnioFalsoni κατά το κλείσιμο της πολύχρονης καριέρας του με την 1η θέση στα 74 kg στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Λουτράκι . Από το Σεπτέμβριο του 2007 είναι προπονητής της Εθνικής Ομάδας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing στο Semi Contact – PointFighting.
Στην Ελλάδα έχει κερδίσει 165 πρώτες, 8 δεύτερες και 4 τρίτες θέσεις, ενώ είναι 13 φορές Grand Champion σε εθνικά τουρνουά. Παρέμεινε αήττητος από το 1992 έως το 2004, όπου σταμάτησε να αγωνίζεται σε εθνικά πρωταθλήματα και συνέχισε την αγωνιστική του καριέρα μόνο σε διεθνές επίπεδο, όπου και σταμάτησε την εικοσιεπτάχρονη αγωνιστική του καριέρα τον Νοέμβριο του 2010 κερδίζοντας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WAKO στα 74kg μέσα σε αποθέωση στο Λουτράκι. Τον Απρίλιο του 2002 του απονεμήθηκε ο τίτλος του «Καλύτέρου Αθλητή Σύγχρονων Πολεμικών Τεχνών» στην Ελλάδα. Είναι προπονητής της “ICAROS TEAM”, κορυφαία ομάδα της Ελλάδος και μια από τις πέντε καλύτερες ομάδες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

 

Διαβάστηκε 1134 φορές