Τρίτη, 01 Μαΐου 2018 10:45

Νέοι κριτές Ταολού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις των νέων κριτών Ταολού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ-φού το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις των νέων κριτών Ταολού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ-φού το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου. Οι υποψήφιοι εξεταστήκαν σε θεωρητικές και γραπτές εξετάσεις αλλά και σε πρακτικές αφού τους ζητήθηκε να παρουσιάσουν ένα Ταολού από όποιο στυλ επιθυμούσαν, ώστε με αυτό τον τρόπο να μπουν για λίγο στην θέση και στην ψυχολογία των αθλητών.


Το πρώτο σχολείο αναμφισβήτητα, ήταν μία καινοτομία για την ομοσπονδία και βάζει τα θεμέλια για ένα ανεξάρτητο σώμα διαιτησίας για το αγώνισμα των Ταολού. Η αρχή έγινε και θα συνεχιστεί και με τα υπόλοιπα αθλήματα της ομοσπονδίας.
Να ευχαριστήσουμε όλους τους εισηγητές για τις γνώσεις που προσέφεραν.
Να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό συμβούλιο και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σταμούλη που στήριξε αυτήν την ιδέα.
Πολλά συγχαρητήρια στην Τεχνική επιτροπή (κ. Ελευθερίου, κ. Τανγκ, κ. Λαμπάδα) για την ιδέα και την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος.
Τα περισσότερα όμως συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν σους συμμετέχοντες, για την υπομονή και επιμονή που επέδειξαν από τον Σεπτέμβριο του 2017 που ξεκίνησε το σχολείο έως και τώρα, ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Η αγάπη για το Γουσσού- Κουνγκφού φέρνει τέτοια αποτελέσματα και περισσότερη όρεξη για δουλειά.

Διαβάστηκε 417 φορές