Τρίτη, 08 Μαΐου 2018 15:17

Στη Θεσσαλονίκη, 2 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Qi Qong

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη Θεσσαλονίκη, 2 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Qi Qong στην πράξη.Δελτίο τύπου ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ kING OF THE RING
Σεμινάριο Qi gong στην πράξη
Κατανόηση της θεραπευτικής τέχνης του Qigong, μέσω των βασικών αρχών λειτουργίας του, από πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές.

Σκοπός του σεμιναρίου: Η απόκτηση ειδικών γνώσεων και τεχνικών, με χαρακτηριστικό την άμεση εκμάθηση και την εύκολη απομνημόνευση, για καθημερινή χρήση, στην πρόληψη - υγεία - ενδυνάμωση, με άμεση ανακούφιση από μια πλειάδα κοινών καθημερινών πόνων, ασθενειών και τραυματισμών.


Πρόληψη & αποκατάσταση της Υγείας.
Βελτίωση πέψης, αντοχή σε καιρικές συνθήκες, αϋπνίες, άγχος, χρόνιοι πόνοι, είναι μερικά από τα οφέλη,.
Απευθύνεται σε όλους ! Όλοι μπορούν να εφαρμόσουν αυτές τις τεχνικές που κάποτε ήταν προνόμιο μόνο έγκλειστων μοναχών σε μεγάλα και μυστικά πνευματικά κέντρα. Έτσι συνιστάτε σε κάθε άτομο που επιθυμεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του, την υγεία του και τον εαυτό του. Ιδιαιτέρως το συνιστούμε σε όσους ασκούν την Κινέζικη Ιατρική, φυσιοθεραπευτές, θεραπευτές, χειροπράκτες, αθλητές, αθλητές μαχητικών τεχνών και σε μια πλειάδα ανθρώπων της καθημερινότητας από τον εργασιακό χώρο ενός γραφείου έως σ’ ένα βαρύ και ανθυγιεινό επάγγελμα. Δεν υπάρχουν όρια ηλικίας ούτε χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία, συνιστάτε μάλιστα και σε άτομα με ειδικές ανάγκες (πχ σε αμαξίδια, με μικρά κινητικά προβλήματα κλπ).
Διοργάνωση: Αθλητικό Σωματείο King of the Ring
Eπιμέλεια – Συντονισμός: Μαρία Παντελίδου 4th duan Wu shu & 3th Kixk Boxing.
Εισηγητής: Δέδες Ιωάννης4th duan Wu shu δάσκαλος Qigong & συγγραφέας (με βοηθό τη σύζυγό του Αντέλα – δασκάλα παιδικής yoga & 2th duan Wu shu.

Ημερομηνία και ώρες διεξαγωγής:
Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, 10:30πμ - 14:30μμ
Τόπος Διεξαγωγής: Εθνικό Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκη (Κ1- 33)
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: 6980 214 424 (ζητείστε πληροφορίες και στο τηλ. 6974 042 037)

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Χαυτίκης

Διαβάστηκε 345 φορές