Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 18:17

Σύνοδος Αξιολόγησης στον Ουράνιο Δράκο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύνοδος Αξιολόγησης στον Ουράνιο ΔράκοΤο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Νέας Σμύρνης "Ουράνιος Δράκος", αξιολογήθηκαν λεπτομερώς από την Επιτροπή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη του Ναού Σαολίν και την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν και της Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου.

Η Σύνοδος Αξιολόγησης πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν «Ουράνιος Δράκος», στην Νέα Σμύρνη, ενώ επικεφαλής της επιτροπής Aξιολόγησης ήταν ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης και αξιολογητές τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν, Σταυρίδου Αλεξάνδρα της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» o Δελής Γιώργος του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. «ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ», η Αντωνίου Ευσταθία του «ΑΝΕΜΟΥ», Καπατσούλιας Παναγιώτης του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου Φοίνικας, Μπάνερ Άντριου του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν «ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ», ο Σταυράκος Μάριος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αμαλιάδας και ο Φουσκαρίνης Μίμης του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πάτρας.

Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ], Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓].

 

Αξιολογήθηκαν επιτυχώς οι κάτωθι:

1ο Ντουάν Αρχικού Επιπέδου [ Κίτρινη Ζώνη ]

Κεχαγιά Γιωργία
Κουκούλης Ιωάννης
Μαρούλης Κωσταντίνος
Ραπανάκης Ηρακλής
Γεράση Ελένη
Γεράσης Τάσος
Λαζάρου Τάσος

2ο Ντουάν Αρχικού Επιπέδου [ Πορτοκαλί Ζώνη ]

Πάπτσα Ελένη
Μαρούλη Μαρίνα
Αρκάλης Θεόδωρος
Βογιατζής Μίλτος
Φιλέας Γιώργος

1ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου [ Πράσινη Ζώνη ]

Ζώτος Δημήτρης

2ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου [ Μπλε Ζώνη ]

Λαμπρόπουλος Απόστολος

3ο Ντουάν Βασικού Επιπέδου [ Καφέ Ζώνη ]

Λαγανά Ηλιάνα

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Σύνοδος Αξιολόγησης [Chin.: kǎo gōng huìyì 考功会议], είναι μέρος της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Σαολίν και για το λόγο αυτό έχει σημαίνουσα βαρύτητα, αφού προσδίδει εγκυρότητα στη συστηματική μελέτη της Πολιτιστικής Κουλτούρας του Σαολίν και ανυψώνει το επίπεδο στις τεχνικές και τη θεωρία των πολεμικών τεχνών του Σαολίν. Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης & Πιστοποίησης Σαολίν Κουνγκ Φου Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín Gōngfū Duànwèizhì 希腊少林功夫段位制], που έχει συσταθεί ειδικά από το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ].

Διαβάστηκε 883 φορές

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « THE ART OF WUSHU 2019 Σεμινάριο Παραδοσιακού Kung Fu Snake Style »