Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 08:09

Η Πανελλήνια Ένωση Κινέζικη Πάλης συνεχίζει την διοργάνωση σεμιναρίων για την κατάρτιση εκπαιδευτών Shuaijiao

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

kinez51222 Small

Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Κινέζικης Πάλης για την διοργάνωση σεμιναρίων για την κατάρτιση εκπαιδευτών Shuaijiao.

Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτές
Η Πανελλήνια Ένωση Κινέζικη Πάλης συνεχίζει την διοργάνωση σεμιναρίων για την κατάρτιση εκπαιδευτών Shuaijiao. Τα τρία επίπεδα που διδάσκονται σε βάθος τριών χρόνων καλύπτουν την απαραίτητη ύλη που χρειάζεται κάποιος για να γίνει εκπαιδευτής της Guang Wu Shuai Jiao Association.


Στο τέλος κάθε επιπέδου οι συμμετέχοντες θα εξετάζονται για την επάρκεια κατανόησης της ύλης και την ικανότητα εκτέλεσης της, ώστε να επιβραβευθούν με το αντίστοιχο δίπλωμα.
Δεν υπάρχουν απλές ή εύκολες τεχνικές στο Shuai Jiao.
Η ικανότητα εξαρτάται από την προπόνηση και το βάθος κατανόησης της τέχνης.
Προσοχή θα δοθεί στην θεωρία, τις αρχές, την μέθοδο προπόνησης και τις τεχνικές απαιτήσεις.
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ικανούς εκπαιδευτές με τις απαραίτητες γνώσεις για να ξεκινήσουν προπονητικά προγράμματα στους συλλόγους τους.
Το Shuai Jiao απαιτεί σκληρή δουλειά και είναι η πεμπτουσία του Κινέζικου Γουσού.
Ανεξάρτητα από τα στυλ εσωτερικά ή εξωτερικά, Νότια ή Βόρεια, μοντέρνα ή παραδοσιακά, το shuai Jiao είναι πραγματικό kung fu και η εξάσκησή του μπορεί να προσφέρει πολλά στις μαχητικές τέχνες.
Όσοι ενδιαφέρονται σοβαρά να τα παρακολουθήσουν μπορούν για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα, τα σεμινάρια, τον χρόνο, το κόστος και τις προπονήσεις στη Guang Wu Shuai Jiao να επικοινωνήσουν μαζί μος:

Δούκας Δημήτρης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / tel. 6945 41 8984
Δερβέντης Παναγιώτης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / tel.6976 27 9039
.

Διαβάστηκε 47 φορές