Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 08:41

Επιτυχείς Εξετάσεις Έγχρωμων Ζωνών του Α.Σ. Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ARISTOMAXOSLOGO

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αξιολόγηση των Αθλητών και Αθλητριών του Αθλητικού Συλλόγου Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» που αξιολογήθηκαν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, στην Αρτέμιδα, παρουσία εξεταστών με επικεφαλής τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν Δάσκαλο Κύριο Κατακαλαίο Δημήτρη.

Στις εξετάσεις τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Επίσημου Συστήματος Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου, η οποία έχει αναγνωρίσει όλους τους Εκπαιδευτές και τους Δασκάλους του ΕΠΟΣ και η Διδακτέα Ύλη, που έχει θεσπίσει το ΕΠΟΣ για την ορθότερη και πληρέστερη εκμάθηση του Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου.

Όλοι οι Αθλητές και Αθλήτριες άριστα προετοιμασμένοι, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, πειθαρχημένοι με ήθος, αλλά και με ευστροφία και ετοιμότητα σε ότι τους ζητήθηκε από τους εξεταστές Κοκκάλα Λάμπρο του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Ουράνιος ΔράκοςΜπάνερ Άντριου του «ΛΕΥΚΟΥ ΛΩΤΟΥ», Καπατσούλια Παναγιώτη του Α.Σ. Σαολίν Πύργου Φοίνικας, Σταυράκο Μάριο του Α.Σ. Σαολίν Αμαλιάδας Χρυσός Τίγρης και του Δελή Γιώργο του Α.Σ. Σαολίν «ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ».

Όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, επικεφαλής της επιτροπής Aξιολόγησης ήταν ο Δάσκαλος Κοκκάλας Λάμπρος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Ουράνιος Δράκος.

Αξιολογήθηκαν επιτυχώς οι κάτωθι:

[ Κίτρινη Ζώνη ]

Τσιάπα Βασιλική
Λιμπαντός Άγγελος
Μπαγδασαριάν Σοφία
Λαλίδης Ραφαήλ

[ Πορτοκαλί Ζώνη ]

Βήχα Μελίνα

[ Πράσινη Ζώνη ]

Σπυριδόπουλος Χαράλαμπος

Διαβάστηκε 41 φορές