Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 09:42

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 5ο Παγκρήτιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ - ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Χρήστος Παπαχρήστος Μάνος Ταμιωλάκης Αλέξης Καλοκαιρινός Κώστας Κυριακάκης SmallΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 5ο Παγκρήτιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΓΟΥΣΟΥ - ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κλειστό Γήπεδο Λίντο στο Ηράκλειο την Κυριακή στις 7 Απριλίου με τη συμμετοχή 250 αθλητών από 18 διαφορετικούς Συλλόγους. Το Πρωτάθλημα διοργάνωσε ο Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ μαζί με τον Α.Σ. Χανγκ Γκαρ Κουνγκ Φου Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ.

Ακολουθούν φωτό από την διοργάνωση

Στην έναρξη του πρωταθλήματος παρέλασαν όλοι οι Σύλλογοι με τους αθλητές τους. Ο προπονητής του Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ κ. Μάνος Ταμιωλάκης καθώς και ο προπονητής του Α.Σ. Χανγκ Γκαρ Κουνγκ Φου κ. Κώστας Κυριακάκης καλωσόρισαν τους Συλλόγους. Την κορδέλα της έναρξης έκοψε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, ο οποίος απευθύνοντας χαιρετισμό, τόνισε ότι το Κουνγκ Φου υπερβαίνει την έννοια ενός απλού αθλήματος και μπορεί να είναι φιλοσοφία ζωής. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χρήστος Παπαχρήστος τόνισε τη σημαντικότητα των περιφερειακών πρωταθλημάτων για την εξέλιξη του αθλήματος και βράβευσε τον κ. Μάνο Ταμιωλάκη και τον κ. Κώστα Κυριακάκη για τη συμβολή τους στην ανάδειξη του Κουνγκ Φου. Ακολούθησε ο παραδοσιακός χορός του Λιονταριού από αθλητές του Α.Σ. Χανγκ Γκαρ Κουνγκ Φου καθώς και ο χορός του Δράκου από τον Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαίτερα τους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του πρωταθλήματος, καθώς και τους χορηγούς που υποστήριξαν τη διοργάνωση: Pili Ethnic Foods, Winco Katsampoxakis,Hotel Belvedere, ANEK Lines, Minoan
Lines, Zanidakis AE, Brothers Coffee, Litinas.

IMG 3497a Small

IMG 3435a Small

DSC 0003 2a Small

DSC 0011a Small

DSC 0091a Small

DSC 0100a Small

Διαβάστηκε 546 φορές