Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 15:28

"ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΟΚΤΑΓΩΝΟ IV"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

eoma15317ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επανεκκίνηση συνεργασίας Ελλάδος Κύπρου με το Μπιρμπίλης vs Ντατίδης

Το Σάββατο 1 Απριλίου στην εκδήλωση ‘’ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΟΚΤΑΓΩΝΟ IV’’ ένας εξαιρετικός αγώνας θα είναι ο Αγώνας της Βραδυάς. Συγκεκριμένα η μάχη ανάμεσα στον Γιάννη Μπιρμπίλη από τους Glory Fighters του Τάσου Λιβάνιου με τον Παύλο Ντατίδη που έρχεται από την Λεμεσό και ανήκει στην ομάδα του NAK MUAY RIOT του Γιάννη Παναγή.
Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες του Μπιρμπίλη σε διοργανώσεις μας ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί με αθλητές εκτός Ελλαδικού χώρου ξεκινώντας από την προσφιλή Λεμεσό.


Ο αγώνας κλείστηκε έπειτα από συνεννόηση της δικής μας πλευράς με τον επί πολλά έτη συνεργάτη μας στην Κύπρο και πρόεδρο της UPPERCUT TEAM κο Χριστόδουλο Χριστοδούλου ο οποίος είναι ταυτόχρονα και εκπρόσωπος της WKN αλλά και ο μεγαλύτερος διοργανωτής αγώνων στην Κύπρο με μεγάλη ιστορία πολλές διασυνδέσεις και συμβολή στην ανάπτυξη των αθλημάτων μάχης.
Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί την αφορμή για την επανεκκίνηση της ανταλλαγής αθλητών και την προσπάθεια να βρουν οι αθλητές μας αγωνιστική διέξοδο και σε άλλες χώρες κάτι που σε συνεργασία με τον κο Χριστοδούλου θα αποδώσει καρπούς όπως έγινε και παλαιότερα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Με εκτίμηση

Για την Ομοσπονδία
Τζόρου Άννα

Διαβάστηκε 1194 φορές