Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 16:07

Σεμινάριο Muay Thai στο Ηράκλειο Κρήτης με τον EKGER MONO

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

eoma7316ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Ηράκλειο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί το πρώτο από μια μεγάλη σειρά σεμιναρίων Muay Thai με τον κορυφαίο ειδικό του αθλήματος Ekger Mono σε συνεργασία με την Ελληνική Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Muay Thai. Η συμφωνία της συνεργασίας επιτεύχθηκε κατόπιν συνεννόησης με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Muay Thai κο Ξανθάκη Ευάγγελο. Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι το γυμναστήριο Fight Club του κυρίου Μιχάλη Κουγιουμιτζάκη ο οποίος είναι και εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Κρήτη.

Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τα μαχητικά αθλήματα να γνωρίσουν έναν γνήσιο εκφραστή της τέχνης του Muay Thai, έναν καταξιωμένο εκπαιδευτή ο οποίος παραδίδει πολλά σεμινάρια σε όλη την Ευρώπη.

Το σεμινάριο τις 12ης Μαρτίου θα ακολουθήσουν πολλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αποκορύφωμα των σεμιναρίων του μοναδικού Egker Mono θα είναι το πενθήμερο ‘’camp’’ που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου σε μια πανέμορφη τοποθεσία του όρους Χολομώντα στην Χαλκιδική το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 20’ από τη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν από τον κο Βασίλειο Κιζινόπουλο στο τηλέφωνο: 6980275474 και τον κο Μιχάλη Κουγιουμιτζάκη στο τηλέφωνο: 6974600386

Με εκτίμηση
Για την Ομοσπονδία
Τζόρου Άννα
(Γραμματέας ΕΟΜΑ)

Διαβάστηκε 905 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Imba World Day 2016 Σεμινάριο Muay Thai στα Τρίκαλα με τον EKGER MONO »