Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 13:32

Ημέρες Μουάιτάι 2020

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

TG 05084 nologos fb 1200x630

Δελτίο τύπου

Με το ανώτατο επιτρεπτό όριο συμμετοχών και σε κλίμα επανεκκίνησης με μεγάλο ενδιαφέρον από την μεριά των συμμετεχόντων ολοκληρώθηκε το εορταστικό διήμερο (27&28 Ιουνίου) της Ομοσπονδίας μας με τίτλο «Ημέρες Μουάιτάι 2020». Ένα διήμερο εφ’ όλης της ύλης όπου μεταξύ άλλων πραγματοποιήθηκαν αγώνες Βετεράνων πρακτικά μαθήματα της Σχολής Προπονητών Εκπαιδευτικά Σεμινάρια απονομές διακριθέντων αθλητών και βραβεύσεις για το έτος 2019 καθώς και η ετήσια γιορτή της Ομοσπονδίας μας για τα δυο χρόνια από την αναγνώρισή της από τη ΓΓΑ.

Οι αγώνες των βετεράνων άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και διεξήχθησαν σε κλίμα «ευ αγωνίζεσθαι» δίνοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο μηνύματα στους νεότερους καθώς σε αυτό πρωτοστάτησαν αθλητές με μακρά πορεία και προσφορά στον αθλητισμό.

Η Σχολή Προπονητών συμμετείχε καθ’όλη τη διάρκεια του διημέρου παρακολουθώντας πρακτικά μαθήματα και συμμετέχοντας τόσο στις διαδικασίες διεξαγωγής των αγώνων όσο και με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και προπονητικής εξάσκησης.

Τα σεμινάρια παρακολούθησαν προχωρημένοι αλλά και νέοι στο άθλημα εκπαιδευτές και ολοκληρώθηκαν με την απονομή υψηλών βαθμών Khan. Οι βαθμοί που δόθηκαν είναι:

Κατής Μαρίνος 13ο Khan
Θεοδωράτος Γεώργιος 12ο Khan
Χάλαρης Ιωάννης 11ο Khan
Κατσιάνος Ελευθέριος 10ο Khan
Μπάρκας Αθανάσιος 10ο Khan

 

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους αρχαιότερους δασκάλους καθώς μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στο άθλημα προάχθηκαν στον υψηλότερο επίσημο βαθμό που κατέχει κάποιος στη χώρα μας. Πρόκειται για τους:

Γκίτσα Θεόδωρο 14o βαθμό
Δρόσο Μιχάλη 14o βαθμό.

 

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν οι απονομές των διακριθέντων και οι βραβεύσεις για το έτος 2019. Παρακάτω η λίστα με όσους βραβεύθηκαν.

Σαρκίρης Κωνσταντίνος – Χρυσό μετάλλιο (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταϊλάνδη)
Σγουρού Γεωργία – Χρυσό Μετάλλιο (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μινσκ)
Αλεξίου Δημήτρης – Αργυρό Μετάλλιο (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μινσκ)
Ασημακόπουλος Δήμος – Αργυρό Μετάλλιο (World Martial Arts Masterships Nότια Κορέα)
Γκίτσα Ευτυχία – Αργυρό Μετάλλιο (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Αττάλεια)
Παπαδάκης Κωνσταντίνος – Αργυρό Μετάλλιο (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μινσκ)
Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης – Χάλκινο Μετάλλιο (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Αττάλεια)
Ασημακόπουλος Δήμος – Χάλκινο Μετάλλιο (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μινσκ)
Γιαννούλη Μαρκέλλα – Χάλκινο Μετάλλιο (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Αττάλεια)
Γκούσο Μάριος – Χάλκινο μετάλλιο (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Αττάλεια)
Μπακιρτζής Κυριάκος – Χάλκινο Μετάλλιο (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μινσκ)
Ξυλούδη Έφη -Χάλκινο Μετάλλιο (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μινσκ)
Πρεντέσκου Ιωάννα – Χάλκινο Μετάλλιο (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μινσκ)
Τζανάκης Γεώργιος – Χάλκινο Μετάλλιο (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Αττάλεια)
Φαραντάκη Μαρία – Χάλκινο Μετάλλιο (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Αττάλεια)

Επίσης για την συμμετοχή τους σε Διεθνείς Διοργανώσεις με την Εθνική μας Ομάδα βραβεύτηκαν οι παρακάτω αθλητές:

Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης Ανανιάδης Σίμος Βλαχάκης Ιωάννης Γρηγορακάκης Σταύρος Ελεύθερος Διονύσης Ζουρντός Στέφανος Καλυβιάρης Παναγιώτης Καπρή Αιμιλία Κασάρχος Θεόδωρος Καταγά Ιωάννα Κιουρντζίδης Γεώργιος Κιουρντζίδης Νικόλαος Μαντζώκας Κωνσταντίνος Μαυρίδη Ιωάννα Μπάμης Παύλος Μποζίνης Ιωάννης Παπαδάκης Γιώργος Παπαδόπουλος Σωκράτης Παπασακελλαρίου Ανδρέας Πασχαλίδης Ιωάννης Πολυζώης Γεώργιος Σιούτη Μαρία Σούμπασι Αλέξης και Τζιαφούλια Μαρία.

Η Ομοσπονδία μας εκτός των αθλητών της βράβευσε επίσης τον κύριο Αθανάσιο Αργυρόπουλο για τις περισσότερες συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα σε Διεθνείς Διοργανώσεις καθώς επίσης και του δύο χορηγούς της Force1 και Seven.

Επίσης βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κύριος Ιωάννης Κωνσταντάτος για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή του στην Ομοσπονδία μας το 2019 ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας μας κύριος Άγγελος Πατρώνης για τις νομικές συμβουλές του το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας για το έτος 2018-2019 κ.κ. Ιωάννης Χάλαρης Γεώργιος Θεοδωράτος Ειρήνη Διαμαντή Βασίλης Τσίπας και Παναγιώτα Φωστίνη για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προς την Ομοσπονδία και ο Πρέσβης της Ταϊλάνδης κύριος Chailert Limsomboon.

Το διήμερο ολοκληρώθηκε με τη γιορτή της Ομοσπονδίας μας την συμπλήρωση των δύο ετών από την αναγνώριση της από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αλλά και τα γενέθλια του Προέδρου μας που συμπίπτουν την ίδια ημέρα.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας ευχαριστεί θερμά όσους παραβρέθηκαν ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση.

 

Διαβάστηκε 85 φορές