Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 07:57

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Muaythai Spar Wars 2.0

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

MUAITHAILOGOΑνακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.) για τους Διασυλλογικούς Αγώνες Muaythai Spar Wars 2.0

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Διασυλλογικοί Αγώνες, Muaythai Spar Wars 2.0, με διοργανωτή τον Α.Σ. Λέοντες Κερατσινίου, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κερατσινίου «Π. Νικολαϊδης», υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.).

Σε μία άρτια διοργάνωση, υπό την εποπτεία του υπεύθυνου του Σωματείου, κ. Γεωργίου Σενικίδη, με τη συμμετοχή 21 Σωματείων και περίπου 200 αθλητών, οι αγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν την εμπειρία της αναμέτρησης και να προετοιμαστούν καλύτερα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και για μελλοντικές αναμετρήσεις, διεθνούς επιπέδου. Ο ενθουσιασμός των Σωματείων και των θεατών, ήταν μεγάλος, παρακολουθώντας από κοντά την προσπάθεια των αθλητών.

Στην διοργάνωση, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Μ., κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας, κ. Νικόλαος Κετσελίδης, οι οποίοι δήλωσαν την πλήρη ικανοποίησή τους για τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Επόμενη προγραμματισμένη αθλητική συνάντηση, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ????? ???? ???????, με διοργανωτή το Α.Σ. Λευκή Τίγρη, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, υπό την αιγίδα της Π.Ο.Μ..

Διαβάστηκε 201 φορές