Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 05:29

Συνέντευξη με τον Πρωταθλητή Sanda Μαντζώρο Δημήτρη (FILIS GYM)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

αρχείο λήψης 86 Small

Το περιοδικό Dynamicsports.gr δημοσιεύει την συνέντευξη που πήρε από τον πρωταθλητή Sanda, Μαντζώρο Δημήτρη. Ο Δημήτρης είναι αθλητής του Α.Σ. FILIS GYM.

1) Πότε ξεκίνησες μαχητικά αθλήματα και για ποιο λόγο;

Μαχητικά αθλήματα ξεκίνησα στην ηλικία των δέκα ετών και ο λόγος είναι διότι από μικρός ήθελα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό και να αποκτήσω δυναμισμό.


αρχείο λήψης 87 Small

2) Ποιες είναι οι διακρίσεις σου;

Έχω κατακτήσει το 2023 την τρίτη θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, επιπλέον κατέκτησα την πρώτη θέση στο acropolis του 2024 και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο λόγω τραυματισμού επιπλέον έχω συμμετάσχει σε πολλά φιλικά, διασυλλογικά και ακόμα σε βραδινούς αγώνες kick.

αρχείο λήψης 88 Small

3) Ποιοι οι μελλοντικοι σου στόχοι;

Για το μέλλον έχω βάλει στόχο να κατακτήσω όλο και περισσότερες διακρίσεις και να γίνω ακόμα πιο έμπειρος στο άθλημα μου ώστε να ανοίξω και μια δική μου σχολή.


αρχείο λήψης 89 Small

4) Μίλησέ μας για το σύλλογο που γυμνάζεσαι και τον προπονητή σου.

Ο σύλλογος στον οποίο γυμνάζομαι είναι πολύ οργανωμένος και έχει τον καλύτερο εξοπλισμό για να γυμναστεί κάθε παιδί. Σχετικά με τον προπονητή μου, έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και πολύ διάθεση να την διδάξει στους μαθητές του και πάντα είναι δίπλα μας και μας βοηθάει να γίνουμε η καλύτερη έκδοση του εαυτού μας και είναι η αιτία που έχω καταφέρει να κατακτήσω τόσες διακρίσεις.

Διαβάστηκε 1002 φορές