Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 17:26

ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΟΥΜΟ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΓΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

SUMO LOGO

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για την 1η Σχολή Προπονητών Σούμο Γ’ Κατηγορίας ΓΓΑ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σούμο, με καταληκτική ημερομηνία την 22/4/2024. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σούμο διοργανώνει τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος 2024 την Κυριακή 7 Μαΐου και καλεί όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν αγωνιστική εμπειρία να επικοινωνήσουν άμεσα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι γενικές προϋποθέσεις συμμετοχής των υποψηφίων στη σχολή προπονητών είναι:

Οι γενικές προϋποθέσεις συμμετοχής των υποψηφίων στη σχολή προπονητών είναι:

1. Να είναι υγιής και αρτιμελής σε βαθμό που δεν δημιουργεί πρόβλημα στη διδασκαλία του αθλήματος.
2. Να έχει ηλικία μεγαλύτερη των 21 ετών (συμπλήρωση του 21ου έτους ηλικίας έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024).
3. α) Να είχε ενεργό συμμετοχή στο άθλημα (με δελτίο αθλητή και συμμετοχή σε επίσημους αγώνες ενταγμένους στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας με τα βάση φύλλα αγώνων), σε αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο οποιασδήποτε κατηγορίας για τουλάχιστον ένα (1) έτος την οποία βεβαιώνει η ομοσπονδία.
ή
β) Να είναι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σε ένα από τα παρακάτω αθλήματα: Πάλη, Σάμπο, Τζούντο, Ζίου Ζίτσου, Παγκράτιο, Καράτε.
4. Να έχει Απολυτήριο Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης Σχολής τουλάχιστον.


Περισσότερες πληροφορίες στο site της ΓΓΑ και στα 6979081572

Διαβάστηκε 1059 φορές