Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 17:14

Tai Chi Ψυρρή: Πετυχημένη εκδήλωση για τη νέα χρονιά του Ποντικού

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tai Chi ΨυρρήΔελτίο τύπου

Την Κυριακή 02.02.2020, σ’ έναν όμορφο χώρο στο Art Space 63, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε μαζί με την ομάδα του Tai Chi Ψυρρή, φίλες και φίλους που μας έκαναν την τιμή να γιορτάσουν μαζί μας τη νέα χρονιά του Ποντικού. Το σεληνιακό έτος ξεκίνησε φέτος στις 25 Ιανουαρίου φέρνοντας ουσιαστικά την Άνοιξη σύμφωνα με την Κινεζική παράδοση. Είχαμε ανθρώπους απ’ όλες τις ηλικίες, από 25 έως 75 ετών, όμως το κυριότερο, ανθρώπους με καλή διάθεση, ενδιαφέρον και θετική ενέργεια.

Tai Chi Ψυρρή

Tai Chi ΨυρρήΠαρουσιάσαμε με την ομάδα μας αυτά που έχουμε μάθει μέχρι σήμερα στο Tai Chi, γίναμε όλοι μια παρέα και κάναμε άσκηση βιώνοντας την κίνηση και τη ροή της ενέργειας που χαρακτηρίζει την όμορφη αυτή τέχνη. Στο τέλος κάποιοι φίλοι στάθηκαν λίγο πιο τυχεροί από τους άλλους, όμως γενικότερα η χρονιά του ποντικού θα φέρει καλοτυχία και αφθονία σε όλους.
Tai Chi ΨυρρήΘα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και κάθε έναν ξεχωριστά για την παρουσία του, τη θετική συμμετοχή όλων και τα άφθονα χαμόγελα που μοιραστήκαμε. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα και χαιρόμαστε τόσο πολύ που καταφέραμε να φέρουμε σε επαφή ακόμη περισσότερους ανθρώπους με το Tai Chi.
Xie Xie (Ευχαριστώ)! Παραθέτω φωτογραφίες για να νιώσετε σα να ήσασταν μαζί μας κι ελπίζω του χρόνου να είστε κι εσείς εκεί.

Διαβάστηκε 427 φορές