Κυριακή, 08 Μαρτίου 2015 09:29

Επάνοδος μετά από ένα χρόνο, με πρωτιές για το Νίκο Μπόνου στα 3-5 Πηγάδια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

xionodromia8315Επάνοδος μετά από ένα χρόνο, με πρωτιές
για το Νίκο Μπόνου, στα 3-5 Πηγάδια

Ολοκληρώθηκε το Κύπελλο και το Πανελλήνιο Αλπικών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, χιονοδρομίας Αλπικών Αγωνισμάτων, στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια της Νάουσας (28/2 έως και 1/3/2015). Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν πτόησαν τους έμπειρους διοργανωτές του ΕΟΣ Νάουσας. Έχοντας την αμέριστη και επαγγελματική υποστήριξη των στελεχών του Χιονοδρομικού με επικεφαλή τον Ηρακλή Λεφούση, έφεραν σε πέρας την αποστολή τους και έδωσαν τη δυνατότητα στους καλύτερους έλληνες χιονοδρόμους να αγωνιστούν σε υψηλού επιπέδου αγώνες.

Στο Κύπελλο Ελλάδος ο αθλητής που ξεχώρισε και απέδειξε ότι παραμένει ένας από τους καλύτερους έλληνες αθλητές ήταν ο Νικόλαος Μπόνου (ΑΛΠ). Μετά από ένα χρόνο απουσίας επανήλθε δριμύτερος και πήρε την 1η θέση στους άνδρες.
Στις γυναίκες και στα αγωνίσματα της τεχνικής κατάβασης η Σοφία Ράλλη (ΝΑΟ) κατέκτησε τόσο τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδος όπως και τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος 2015. Στις νεανίδες στο συγκεκριμένο αγώνισμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος νικήτρια αναδείχτηκε η Αναστασία Μάντζιου.

Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης την καλύτερη επίδοση και τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος Νέων κατέκτησε το μεγάλο φαβορί ο Ιωάννης Αντωνίου (ΚΑΡ). Ο Νίκος Μπόνου ήταν δεύτερος στη γενική και πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία ανδρών, ενώ στους έφηβους έγινε πραγματική μάχη με τον Παναγιώτη Παπαναγιώτου (ΒΟΛ) να κερδίζει τελικά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης ο Ιωάννης Πρώιος (ΟΡΕ) ήταν ασυγκράτητος είχε την καλύτερη επίδοση στον αγώνα και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία νέων. Στους άνδρες πρώτευσε ο Κώστας Συκαράς (ΑΡΑ) και στους έφηβους ο Νίκος Τζιόβας (ΑΛΠ). Στις γυναίκες, στο ίδιο αγώνισμα, η Αναστασία Γκόγκου έκανε σπουδαία κούρσα και ήταν η νικήτρια στη γενική και πρωταθλήτρια Ελλάδος γυναικών του 2015. Τέλος η Αναστασία Μάντζιου διπλασίασε τα χρυσά μετάλλια στις νεανίδες.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστηκε 1209 φορές