Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 17:41

Σύνοδος Αξιολόγησης στον Ουράνιο Δράκο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σύνοδος Αξιολόγησης στον Ουράνιο ΔράκοΤο Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Νέας Σμύρνης "Ουράνιος Δράκος", έλαβαν μέρος στη Α΄ Αξιολογητική Περίοδο για το 2018 και αξιολογήθηκαν λεπτομερώς από την Επιτροπή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη του Ναού Σαολίν και την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν και της Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου.

Η Σύνοδος Αξιολόγησης πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν «Ουράνιος Δράκος», στην Νέα Σμύρνη, ενώ επικεφαλής της επιτροπής Aξιολόγησης ήταν ο Διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου Φοίνικας, Δάσκαλος Καπατσούλιας Παναγιώτης και αξιολογητές τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν, Σταυρίδου Αλεξάνδρα της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ», Σταυράκος Μάριος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αμαλιάδας, Αντωνίου Έφη του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Άνεμος, Αλτάνης Θεόδωρος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου Φοίνικας, Βασιλόπουλος Ιωάννης του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν «ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΤΡΑΠΟΣ», Δελής Γιώργος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν «ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ», Μπάνερ Άντριου του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν «ΛΕΥΚΟΣ ΛΩΤΟΣ» και Αλεξίου Σπύρος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν «ΝΕΑΡΟ ΔΑΣΟΣ». Την Επιτροπή αξιολόγησης πλαισίωσαν οι Νεαρές Δασκάλες, Αντάρη Κωνσταντίνα, Τακάκη Δανάη, Αλτάνη Φιλίτσα, Θεοδωροπούλου Αναστασία και Κωστοπούλου Μαριάννα.

Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Κατακαλαιός Δημήτρης, ιδρυτής και διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ].

Διαβάστηκε 409 φορές