Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020 09:53

Συνέδριο Αξιολόγησης στον Α.Σ. Αριστόμαχος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνέδριο Αξιολόγησης στον Α.Σ. ΑριστόμαχοςΣτην Αρτέμιδα ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 το πρωί, η αξιολόγηση Σπουδαστών & Σπουδαστριών, του ©Α.Σ. Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στην έδρα του σωματείου, υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν. Όπως είναι φυσικό τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Επίσημου Συστήματος Αξιολόγησης της Κρατικής Αναγνωρισμένης Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου, η οποία έχει αναγνωρίσει όλους τους Εκπαιδευτές και τους Δασκάλους του ΕΠΟΚΕΣ.

Όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, επικεφαλής της επιτροπής Aξιολόγησης ήταν ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης και αξιολογητές τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν, Δάσκαλος Κοκκάλας Λάμπρος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Ουράνιος Δράκος, Αντωνίου Ευσταθία του «ΑΝΕΜΟΥ», Μαλεβίτης Δημήτρης του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου Φοίνικας και o Δελής Γιώργος του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. «ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ».

Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν [ΕΠΟΚΕΣ], Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓].

Διαβάστηκε 116 φορές