Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 09:56

Συνέδριο Αξιολόγησης στον Α.Σ. Αριστόμαχος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ARISTOMAXOSLOGOΣτην Αρτέμιδα ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 το απόγευμα, η αξιολόγηση Σπουδαστών & Σπουδαστριών, του Α.Σ. Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στην έδρα του σωματείου, υπό την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν. Όπως είναι φυσικό τηρήθηκε αυστηρά το εξεταστικό πρόγραμμα του Επίσημου Συστήματος Αξιολόγησης της Κρατικής Αναγνωρισμένης Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου, η οποία έχει αναγνωρίσει όλους τους Εκπαιδευτές και τους Δασκάλους του ΕΠΟΚΕΣ.

Όπως προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, επικεφαλής της επιτροπής Aξιολόγησης ήταν ο Δάσκαλος Κοκκάλας Λάμπρος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Ουράνιος Δράκος και αξιολογητές τα Μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν, Αντωνίου Ευσταθία του «ΑΝΕΜΟΥ», Μπάνερ Άντριου του «ΛΕΥΚΟΥ ΛΩΤΟΥ», Καπατσούλιας Παναγιώτης και Μαλεβίτης Δημήτρης του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου Φοίνικας, Σταυράκος Μάριος του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αμαλιάδας Χρυσός Τίγρης, η Σταυρίδου Αλεξάνδρα , Μπογράκου Δανάη, Γιοχάλα Δήμητρα, Δεληγιάννης Φώτης και Βοτίκα Έφη του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», Βασιλόπουλος Ιωάννης της «ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΤΡΑΠΟΥ», Φουσκαρίνης Μίμης του «ΧΡΥΣΟΥ ΛΟΧΑΝ», και o Δελής Γιώργος και Φερωνίκη Γκάγκωση του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. «ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ».

Την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης.

Διαβάστηκε 410 φορές