Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 07:00

Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου: Μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας - Ιταλίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

bnbnΜια μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, Ελλάδας-Ιταλίας, υπέγραψαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου κ. Λάμπρος Σταμούλης και ο πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου Mr. Vincenzo Drago. Με αυτή τη συνεργασία οι δύο χώρες έχουν στόχο την καλύτερη ανάπτυξη και εξέλιξη των αθλητών των δυο χωρών, διοργανώνοντας Αγώνες, Σεμινάρια, Camp για Προπονητές, Αθλητές και Διαιτητές.


Επίσης, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Σπυρίδων Καραπάνος, ο Γεν. Γραμματέας κ. Άγγελος Κοντογιάννης, ο Αναπληρωτής Συντονιστής της Μεσογειάκης Ομάδας Εργασίας που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση των Μεσογειακών Χωρών με στόχο τη δημιουργία Μεσογειακής Ομοσπονδίας οργανώνοντας Αγώνες και σεμινάρια, κ. Ιωάννης Λεονταρής και ο Γενικός Γραμματέας της Ιταλικής Ομοσπονδίας Mr Sebastiano Ettore Spoto.
Σε κλίμα γιορτής έγινε η συνάντηση το Σάββατο 25 Ιουλίου στο Athens Culture Center (προπονητήριο Ομοσπονδίας) στα Πατήσια.
Μετά την υπογραφή της συμφωνίας οι εκπρόσωποι των δυο Ομοσπονδιών κ. Λάμπρος Σταμούλης και Mr Vincenzo Drago έδωσαν την υπόσχεση ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την πραγματοποίηση των στόχων της συμφωνίας.

 

Διαβάστηκε 151 φορές