Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 14:02

Ετήσια συνάντηση διδακτικού προσωπικού ΕΠΟΚΕΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

epokes meeting 2018 2019Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, η καθιερωμένη τακτική ετήσια συνάντηση διδακτικού προσωπικού του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν. Φέτος, λόγω των ειδικών μέτρων και των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγο της πανδημίας του Covid-19, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Η εξ' αποστάσεων συνάντηση ξεκίνησε με τον γενικό Διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν, κ. Σταυρίδη Ιορδάνη, να αναφέρεται στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί και την προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλουν τα σωματεία, οι διοικήσεις, τα μέλη, και όλοι όσοι σχετίζονται με αυτό. Η περίοδος είναι δύσκολή και το έργο των εκπαιδευτών ακόμα δυσκολότερο, καθώς απαιτείται προσπάθεια και υπομονή από όλους, ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε αλώβητοι από την πανδημία και να συνεχίσουμε την διάδοση και την εξάσκηση του Πολιτισμού Σαολίν, που όλοι αγαπάμε.

Από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πρωτίστως η ασφάλεια και η υγεία όλων όσων εμπλέκονται, με την αυστηρή τήρηση των πρωτόκολλων υγείας όπως έχουν ανακοινωθεί από τους φορείς
η διαμόρφωση προγραμμάτων με ολιγομελή τμήματα, οι φλέγουσες εξελίξεις των νέων νομοθετημάτων της πολιτείας, η κάλυψη της ύλης, καθώς υπάρχει ένα εξάμηνο παύσης για τα περισσότερα σωματεία, με όλες τις συνέπειες που επακολουθούν (αξιολογήσεις, δράσεις κλπ), η στήριξη σωματείων που έχουν υποστεί την οικονομική κρίση της πανδημίας και άλλα θέματα που αντιμετώπισαν οι εκπαιδευτικοί μέσα σε αυτό το εξάμηνο αδράνειας των σωματείων

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές του ιδρυτή και διευθυντή του ΕΠΟΚΕΣ Κυρίου Σταυρίδη προς όλους, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων, την ελπίδα του για την υγιή αποκατάσταση του φαινομένου, την διατήρηση της ψυχραιμίας και την συνέχιση του έργου του ΕΠΟΚΕΣ.

Πηγή: ΕΠΟΚΕΣ

Διαβάστηκε 315 φορές