Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 09:35

Α.Σ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ: Αξιολόγηση στο Αλογάκι της Παναγιάς 7 Αστεριών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

shaolin 7 star mantis exams 2020 end2Ανακοίνωση του Α.Σ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

Στην Λέσχη του Αθλητικού Σύλλογου Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στη Λούτσα, ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Πέμπτη 1 Οκτωμβρίου 2020, η Αξιολόγηση, στο παραδοσιακό στυλ Αλογάκι της Παναγιάς 7 Αστεριών [Κιν.: qīxīng tángláng pài quán 七星螳螂派拳] της οικογένειας του Μάστερ Λι Καμ Ουίνγκ [Κιν.: lǐjǐnróng 李錦榮] από τον Σιφού Αντώνη Παντελιά, προσωπικού μαθητή του Μάστερ Ντέρεκ Φρήρσον, ο οποίος είναι ένας εκ των Αναγνωρισμένων Δασκάλων από το ΕΠΟΚΕΣ και συνεργάτης από το 2016.

Στην αξιολόγηση, έλαβε μέρος η εκπαιδεύτρια Σταυρίδου Αλεξάνδρα, του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», η οποία ολοκλήρωσε το απαιτούμενο πρόγραμμα σπουδών, που δημιουργήθηκε σαν πρωτοβουλία από το ΕΠΟΚΕΣ και την Ακαδημία Wu Yongchunquan, υπό τον Σιφού Παντελιά.

Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης ο Σιφού Παντελιάς συνεχάρη την εκπαιδεύτρια του Α.Σ. Αρτέμιδας για την αξιόλογη προσπάθεια της και της απένειμε το δίπλωμα του 5ου Βαθμού, ευχόμενος να ακολουθήσει την ανοδική της πορεία και την πρόοδο και στο μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΕΠΟΚΕΣ Κύριο Σταυρίδη Ιορδάνη, που έκανε πράξη και υλοποίησε αυτή τη συνεργασία.

Διαβάστηκε 312 φορές