Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 14:38

Αξιολόγηση στο Αλογάκι της Παναγιάς 7 Αστεριών

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

epokes10621Στην Λέσχη του Αθλητικού Σύλλογου Αρτέμιδας «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στη Λούτσα, ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, η Αξιολόγηση, στο παραδοσιακό στυλ Αλογάκι της Παναγιάς 7 Αστεριών [Κιν.: qīxīng tángláng pài quán 七星螳螂派拳] της οικογένειας του Μάστερ Λι Καμ Ουίνγκ [Κιν.: lǐjǐnróng 李錦榮] από τον Σιφού Αντώνη Παντελιά, προσωπικού μαθητή του Μάστερ Ντέρεκ Φρήρσον, ο οποίος είναι ένας εκ των Αναγνωρισμένων Δασκάλων από το ΕΠΟΣ και συνεργάτης από το 2016.

Στην αξιολόγηση, έλαβε μέρος η εκπαιδεύτρια Σταυρίδου Αλεξάνδρα, του «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΥ», η οποία ολοκλήρωσε το απαιτούμενο πρόγραμμα σπουδών, που δημιουργήθηκε σαν πρωτοβουλία από το ΕΠΟΣ και την Ακαδημία Wu Yongchunquan, υπό τον Σιφού Παντελιά.

Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης ο Σιφού Παντελιάς συνεχάρη την εκπαιδεύτρια του Α.Σ. Αρτέμιδας για την αξιόλογη προσπάθεια της και της απένειμε το δίπλωμα του 6ου Βαθμού, ευχόμενος να ακολουθήσει την ανοδική της πορεία και την πρόοδο και στο μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΕΠΟΣ Κύριο Σταυρίδη Ιορδάνη, που έκανε πράξη και υλοποίησε αυτή τη συνεργασία.

Πηγή: ΕΠΟΣ

Διαβάστηκε 225 φορές