Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 05:32

Νέα ιστοσελίδα του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν (Ε.Π.Ο.Σ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

epokes19621Ανακοίνωση του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν [Ε.Π.Ο.Σ]

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική, σε αρμονία με την μητρική ιστοσελίδα του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν [Ε.Π.Ο.Σ], η νέα ιστοσελίδα μας, ενημερώνει πλέον τον χρήστη άμεσα για τα νέα του Οργανισμού μας και τις εξελίξεις στο χώρο καθώς και ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει διαδικτυακώς με το Ε.Π.Ο.Σ για μια σειρά θεμάτων που τον ενδιαφέρουν. Έτσι η νέα ιστοσελίδα του Ε.Π.Ο.Σ αναδεικνύει την «φρέσκια» και δυναμική παρουσία του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν και στο διαδίκτυο.

Το ολοκαίνουργιο website του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν [Ε.Π.Ο.Σ] είναι πλέον online! Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια πολύ επιτυχημένης λειτουργίας, το ΕΠΟΣ συνεχίζει με την ίδια δυναμική, την προώθηση της ορθής, υγιούς, άρτιας και ολοκληρωμένης ανάπτυξης της κουλτούρας και του Πολιτισμού του Σαολίν στην Ελλάδα. Η ανάγκη για επανασχεδιασμό και διασύνδεση του ΕΠΟΣ με τα σύγχρονα μέσα δικτύωσης μας οδήγησε στην απόφαση να αναθέσουμε τον εξ’αρχής σχεδιασμό και υλοποίηση της Ιστοσελίδας μας σε ανθρώπους με μεράκι, γνώσεις και διάθεση. Δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΠΟΣ Κύριος Σταυρίδης Ιορδάνης.

Περιηγηθείτε στις διάφορες θεματικές ενότητες της Ιστοσελίδας μας και λάβετε πληροφορίες για ότι σχετικό σας ενδιαφέρει. Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

Διαβάστηκε 202 φορές