Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 09:41

Επίσημη Έναρξη Σχολής Προπονητών Μουάιτάι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έναρξη Σχολής Προπονητών Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουάιτάι, έπειτα και από τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής διοίκησης της πρώτης σχολής προπονητών του αθλήματος, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει κι επισήμως την έναρξη της διδακτικής διαδικασίας το Σάββατο 7 Μαρτίου, στην αίθουσα που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου επί της λεωφόρου Κύπρου 97 στην περιοχή της Αργυρούπολης.

παντες οι υποψήφιοι προπονητές καλούνται να δώσουν το παρών, με ώρα άφιξης 10.00 π.μ. ώστε να διανεμηθεί η γραφική ύλη και να καταγραφούν οι παρουσίες. Παράλληλα θα υπάρξει εισαγωγική ομιλία –χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, του Διευθυντή της Σχολής, κ. Χρήστου Κόλλια και των εκπροσώπων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Εν συνεχεία, στις 10.30 π.μ. σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα, που θα βρείτε αναλυτικά παρακάτω, θα ακολουθήσει η πρώτη διδακτική ημέρα της Σχολής.

Κάθε ενδιαφερόμενος πατώντας εδώ μπορεί να βρει τον πλήρη οδηγό σπουδών, ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τον κανονισμό λειτουργίας της σχολής, τα μαθήματα, τις διδακτικές ενότητες και τις ενδεικτικές ημερομηνίες διεξαγωγής.

Πηγή: Π.Ο.Μ.

Διαβάστηκε 383 φορές